Έξαλλη η Καινούργιου με τον Κούγια που της έκλεισε το τηλέφωνο: «Για χαζούς μας περνάει» (vid)

Gazzetta team
Έξαλλη η Καινούργιου με τον Κούγια που της έκλεισε το τηλέφωνο: «Για χαζούς μας περνάει» (vid)
Νέα ένταση με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος όταν πήγε να ρωτήσει κάτι η Κατερίνα Καινούργιου της έκλεισε το τηλέφωνο.

Επεισοδιακή ήταν ακόμα μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια αυτές τις μέρες, με αφορμή το γεγονός οτι έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αυτή τη φορά ήταν στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», όπου η Κατερίνα Καινούργιο τον ρώτησε για την δήλωσή του οτι δεν θα αναλάμβανε περίπτωση που να εμπεριέχει παιδεραστία ή παιδοφιλία.

Ο γνωστός δικηγόρος λοιπόν, ξεκίνησε να απαντάει, λέγοντας: «Έτσι ακριβώς. Αυτό έλειπε να μην είμαι. Σε μία υπόθεση που δεν υπάρχει παιδεραστία ή παιδοφιλία, είναι απόλυτο. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα. Παρακολουθούσα στα δελτίο ειδήσεων ανθρώπους να μιλάνε για 41 μάρτυρες, για παιδιά που βιάστηκαν. Και τελικά διαβάζοντας την δικογραφία είδα οτι είναι 9 φύλλα, 2 μηνύσεις, μία κυρία που δηλώνει ερωτευμένη με τον Λιγνάδη και είχε σχέση μαζί του, ενώ είχε παράλληλη σχέση με τον σύντροφό της».

Κάπου προσπάθησαν να του που οτι δεν ενδιαφέρει το προφίλ της γυναίκας, εκείνος απάντησε: «Α δεν σας νοιάζει αυτό;» και έκλεισε το τηλέφωνο. Κάτι που εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου που είπε: «Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλεφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ