Μαρτυρία για Λιγνάδη: «Είχε έρθει μαχαιρωμένος, μέσα στα αίματα» (vid)

Gazzetta team
Μαρτυρία για Λιγνάδη: «Είχε έρθει μαχαιρωμένος, μέσα στα αίματα» (vid)
Το 2002 ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι και μία γειτόνισσα του γνωστού σκηνοθέτη θυμάται το περιστατικό που είχε συγκλονίσει την περιοχή όπου έμενε ο ηθοποιός.

Την περιπέτεια που είχε βιώσει ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν από 19 χρόνια διηγήθηκε μια γειτόνισσα του, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είχε δεχθεί μια πισώπλατη μαχαιριά το 2002, περιστατικό που είχε συγκλονίσει τους γείτονές του.

«Πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε, αλλά όλοι εδώ στη γειτονιά θυμόμαστε εκείνο το περιστατικό διότι μας είχε συγκλονίσει. Είχε κατέβει ο κ.Λιγνάδης μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος από το σπίτι του και είχε φτάσει μέχρι την πλατεία όπου βρισκόμαστε εμείς.

Ήρθε για να ζητήσει βοήθεια και όλοι πέσαμε πάνω του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο που τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά η γειτόνισσα του Λιγνάδη.

«Τον έβλεπα, φαινόταν ήσυχος άνθρωπος, βέβαια στο σπίτι του υπήρχε μεγάλη κινητικότητα, αλλά όλοι λέγαμε επειδή ήταν γνωστός και η δουλειά του ήταν να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ότι αυτό ήταν αναμενόμενο. Δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι, πέσαμε από τα σύννεφα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ