Η Ίννα από το Sugarbabes έδωσε πάνες για μωρά σε κακοποιημένες μητέρες

Gazzetta team
Η Ίννα από το Sugarbabes έδωσε πάνες για μωρά σε κακοποιημένες μητέρες
Η υπόσχεση της Ιννας για δωρεές από τα έσοδα του περιοδικού της έγινε και πάλι πράξη!

Οπως είχε προαναγγείλει η Ιννα με την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους του «SugarBabes Magazine», μέρος των κερδών θα διατίθενται για καλό σκοπό.

Το είπε και έγινε πράξη για άλλη μια φορά, προαναγγέλλοντας μάλιστα και την επόμενη δωρεά με την έκδοση του τρίτου τεύχους του περιοδικού όπου κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα ανά την Ελλάδα.

Μετά την πρώτη δωρεά όπου μοιράστηκαν μάσκες σε όλη την Αθήνα για την προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό λίγο πριν το δεύτερο lockdown, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη δωρεά της, τηρώντας την υπόσχεσή της.

Αυτή τη φορά τα έσοδα διατέθηκαν για την προσφορά πάνες για μωρά σε οίκο φιλοξενίας κακοποιημένων μητέρων. Η Ιννα μάλιστα έδωσε η ίδια το παρών με την παράδοση, συνομίλησε με τις φιλοξενούμενες μητέρες, οι οποίες μοιράστηκαν λίγο χρόνο μαζί της, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να συνέχιση το έργο της. Η Ιννα συγκινημένη από την αγάπη και τη χαρά που εισέπραξε μετά τη δεύτερη δωρεά, ανακοίνωσε ότι η επόμενη θα γίνει σε φιλοζωικές οργανώσεις και πιο συγκεκριμένα για ξηρά τροφή για τους μικρούς μας φίλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ