Mad Clip: Γλίτωσε τον εισαγγελέα για την καταδίωξη (pic & vids)

Gazzetta team
Mad Clip: Γλίτωσε τον εισαγγελέα για την καταδίωξη (pic & vids)
Αναλυτικά το περιστατικό με την καταδίωξη του Mad Clip και τα όσα ακολούθησαν μετά το μπλοκάρισμα από ομάδα ΔΙΑΣ.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση με την καταδίωξη χθες το βράδυ του τράπερ Mad Clip από ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θυμίζουμε οτι ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος όπως είναι το κανονικό του όνομα, οδηγούσε χθες το βράδυ το αυτοκίνητό του στην Αθήνα όταν έπεσε πάνω σε μπλόκο της αστυνομίας.

Αν και του έγινε σήμα για να σταματήσει, εκείνος πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στους δρόμους.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την ομάδα ΔΙΑΣ που τον καταδίωκε πέρασε τουλάχιστον δύο φανάρια με κόκκινο, αλλά τελικά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον μπλόκαραν και του έκλεισαν τον δρόμο στην περιοχή του Μοσχάτου.

Δεν περνάει εισαγγελέα

Αρχικά λόγω και της σοβαρότητας του περιστατικού είχε «κυκλοφορήσει» πως εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία και θα πέρναγε εισαγγελέα.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το protothema.gr το πρωί της Παρασκευής κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Στον Madclip βεβαιώθηκαν οι τροχονομικές παραβάσεις και πρόστιμο για τη βεβαίωση μετακίνησης, ενώ του αφαιρέθηκαν και τα στοιχεία οδήγησης που προβλέπει ο ΚΟΚ για το γεγονός ότι παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες, αλλά τελικά δεν θα περάσει εισαγγελέα σήμερα το πρωί, καθώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ποιος είναι ο Mad Clip

Ο Mad Clip ή αλλιώς Παναγιώτης Αναστασόπουλος είναι από τους γνωστούς καλλιτέχνες της ελληνικής trap σκηνής που αυτή την εποχή έχει μεγάλη απήχηση στη νεολαία. Τα περισσότερα κομμάτια που έχει βγάλει, είτε μόνος του, είτε με συνεργασίες στο Youtube μετράνε εκατομμύρια views, με κορυφαίο το Fimi με την Ζοσεφίν που έχει ξεπεράσει τα 19 εκατομμύρια. Χθες μάλιστα κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι, το «ATH Mafia», το οποίο μπήκε αμέσως στις τάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτο: Ανοίγουν καταστήματα Βόρεια και Αν. Αττική