Μπεκατώρου: Κατονόμασε δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (vid)

Gazzetta team
Μπεκατώρου: Κατονόμασε δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (vid)
Η Σοφία Μπεκατώρου φέρεται να έχει κατονομάσει άλλες δυο γυναίκες, οι οποίες δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση. Μια αθλήτρια και μια δημοσιογράφο.

Χιονοστιβάδα καταγγελιών για παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» του Star, η Σοφία Μπεκατώρου το μεσημέρι της Τετάρτης (20/1) κατονόμασε και άλλα πρόσωπα τα οποία είχαν πέσει, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι βιασμού, από τον συγκεκριμένο παράγοντα ο οποίος φέρεται να βίασε και την ίδια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, η κυρία Μπεκατώρου έκανε λόγο για μια πολύ γνωστή αθλήτρια-πρωταθλήτρια, η οποία είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά με άσεμνες χειρονομίες και εκφράσεις από τον συγκεκριμένο παράγοντα, ενώ ονομάτισε και μια πολύ γνωστή δημοσιογράφο, πολύ γνωστού εκδοτικού ομίλου, που ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star, πριν από δυο χρόνια κατά την διάρκεια δημόσιας εκδήλωσης, έπεσε θύμα του συγκεκριμένου παράγοντα, ο οποίος κάτω από το τραπέζι την θώπευε. Εκείνη αντιστάθηκε και του είπε «θα σου κόψω τα χέρια» κι εκείνος της απάντησε «σιγά ρε Μανιάτισσα».

Το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, θα καλέσει όλα τα πρόσωπα τα οποία κατονομάζονται μέσω της κατάθεσης Μπεκατώρου, τα οποία και αναμένεται να τροφοδοτήσουν με νέα στοιχεία αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ