Μπογδάνος: «Φοβάμαι, αλλά δεν με παίρνετε στα σοβαρά» (vid)

Gazzetta team
Μπογδάνος: «Φοβάμαι, αλλά δεν με παίρνετε στα σοβαρά» (vid)
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε για την εμπρηστική επίθεση έξω από το σπίτι του και τις απειλές που δέχεται.

Για την εμπρηστική επίθεση έξω από το σπίτι του, χθες το βράδυ, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Καλημέρα» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής της ΝΔ, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως έναν από τους πιο στοχοποιημένους ανθρώπους στην χώρα, λέγοντας: «Με την ανοχή ή τη συμβολή πολλών οι οποίοι σήμερα θα διαμαρτυρηθούν κιόλας με κροκοδείλια δάκρια, έχω βρεθεί στο στόχαστρο μιας συντονισμένης και ενορχηστρωμένης επίθεσης χρόνια τώρα», ενώ μίλησε και για τις απειλές που δέχεται: «Εδώ και χρόνια φοβάμαι για τη σωματική μου ακεραιότητα αλλά δεν με παίρνετε στα σοβαρά. Όταν λέω ότι απειλούμαι, χρόνια τώρα και κάποιοι γελούν, τότε δημιουργείται μια συνθήκη που όταν προειδοποιώ, αυτό το πράγμα υποτιμάται».

«Οι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας, που χθες χτύπησαν στο σπίτι μου, πάντα θα ψάχνουν και θα βρίσκουν τρόπους, τους ενοχλητικούς για αυτούς, όσους εκφράζουμε έναν λόγο που διεκδικεί με σθένος ίσα δικαιώματα, ίσες υποχρεώσεις, ίση αντιμετώπιση από τον νόμο για όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες χωρίς καμία διάκριση σε όλους τους χώρους, και πάντα αυτοί οι αλήτες θα ψάχνουν να βρίσκουν τρόπους. Δεν θα μας φοβίσουν δεν θα μας πτοήσουν και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν τα δημοκρατικά αισθήματά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για το αν προέρχεται αυτό που έγινε χθες από άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ο κ. Μπογδάνος είπε «ας μην παίζουμε τις κουμπάρες», ενώ αργότερα συμπλήρωσε: «Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε 12 λέξεις όλες κι όλες για να καταδικάσει δυστυχώς σε πολλά εισαγωγικά, τη διπλή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, δεν το έκανε επί της ουσίας». Μάλιστα άφησε αιχμές και για το ΚΚΕ, το οποίο όπως είπε: «έβγαλε μια ανακοίνωση "ναι μεν αλλά"». Είπε πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας που χθες έκαναν τη διπλή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, ανήκουν σε έναν συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο» και διερωτήθηκε: «Υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι αυτό προέρχεται από την άκρα αριστερά;. Δεν είμαι ούτε στην αντιτρομοκρατική ούτε θα κάνω μαντικές. Αυτό που ξέρω είναι ότι ένας συγκεκριμένος χώρος από χθες επιδοκιμάζει αυτή την ενέργεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ