Οι ακατάλληλες φωτογραφίες στον υπολογιστή του 13χρονου «καίνε» την 36χρονη φιλόλογο (vid)

Gazzetta team
Οι ακατάλληλες φωτογραφίες στον υπολογιστή του 13χρονου «καίνε» την 36χρονη φιλόλογο (vid)
Με τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του 13χρονου, πήγε η μητέρα του στην ΓΑΔΑ για να καταγγείλει την 36χρονη.

Περιστατικά με εκπαιδευτικούς να έχουν ερωτικές επαφές με ανήλικους μαθητές τους, τις διαβάζαμε από το εξωτερικό και τις ΗΠΑ συγκεκριμένα, όμως το αδιανόητο αυτό φαινόμενο φαίνεται πως έφτασε και στην Ελλάδα, μετά την δημοσιοποίηση της περίπτωση της 36χρονη φιλόλογου και του 13χρονου μαθητή.

Όσο περνάνε οι ώρες βγαίνουν στην δημοσιότητα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την καταγγελία αυτή που πραγματικά έχει σοκάρει από χθες το απόγευμα που έγινε γνωστή.

Οι φωτογραφίες

Το... κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα του παιδιού, ψάχνοντας τον υπολογιστή του γιου τους ανακάλυψε κάποιες ακατάλληλες φωτογραφίες του 13χρονου μαζί με την δασκάλα.

Η φιλόλογος που του έκανε ιδιαίτερα από τις αρχές του 2020 άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά και όταν κατάφερε να τον αποπλανήσει, κατέγραφε τις πράξεις της αυτές σε φωτογραφίες τις οποίες είχε στην κατοχή του ο μαθητής.

Μετά το αρχικό σοκ που πέρασε, η μητέρα της πήρε στα χέρια της και με αυτές πήγε στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να υποβάλλει καταγγελία για αποπλάνηση ανηλίκου.

Όπως έγινε γνωστό έταζε ακόμα και ταξίδια στο εξωτερικό στον 13χρονο, προκειμένου να μείνουν μαζί χωρίς να τους ενοχλούν, όπως φέρεται να είπε ο νεαρός σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το Mega που επικαλείται στοιχεία με τη δικογραφία η καθηγήτρια προχώρησε σε ολοκληρωμένες πράξεις με τον 13χρονο τόσο στο σπίτι του παιδιού όσο και σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής. Όπως αναφέρει το κανάλι, επικαλούμενο δικαστικές πηγές, ευρήματα υπάρχουν και στο κινητό του 13χρονου όπου είχε κάνει σχετικές εκμυστηρεύσεις για τις συνευρέσεις με την καθηγήτριά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ