Χρήστος Βαρουξής: «Κανέα δικαστήριο δεν έκρινε πως υπάρχει κάποια άδικη πράξη» (pic)

Gazzetta team
Χρήστος Βαρουξής: «Κανέα δικαστήριο δεν έκρινε πως υπάρχει κάποια άδικη πράξη» (pic)
Το ένα από τα δύο αδέλφια του Big Brother, ο Χρήστος Βαρουξής με ανάρτησή του, τόνισε πως το θέμα έχει λήξει.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ντόρος γύρω από τα δίδυμα αδέλφια του Big Brother με αφορμή την δήλωση που έκαναν στην εκπομπή «Φωλιά των Κου-Kου» πως έχουν συνευρεθεί με την ίδια κοπέλα, χωρίς εκείνη να μπορεί να ξεχωρίσει την διαφορά.

Για την δήλωση αυτή, εκτός από την καταγγελία στο ΕΣΡ, το μέλος του Πανελλαδικού Σωματείου Γυνακείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ», Σίσυ Βωβού προανήγγειλε σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις στην Θεσσαλονίκη πως θα πάει στον εισαγγελέα.

Η απάντηση του Χρήστου Βαρουξή

Το ένα από τα δύο αδέλφια, ο Χρήστος Βαρουξής ουσιαστικά απάντησε στις δηλώσεις αυτές, με την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram...

«Επειδή βλέπω ότι πίσω από ένα κινητό και μια οθόνη όλοι ξέρουν να κρίνουν θα ήθελα να αναφέρω τα εξής! Σέβομαι κάθε γυναίκα και κάθε συνάνθρωπο μου και ποτέ δε θα έκανα κάτι κακό ή εξευτελιστικό όπως το παρουσιάζουν! Μην αποδέχεστε πάντα αυτά που λένε οι δημοσιογράφοι και πώς τα προβάλουν! Αν είχατε δει το big brother, θα ξέρατε τι παιδια είμαστε και εγώ και ο Παναγιώτης. Πάντα ταπεινοι ήμασταν και ποτέ δεν το παίξαμε "κάποιοι" γιατί αυτό δε μας το επιτρέπει η διαπαιδάγωγηση και οι άρχες που έχουμε πάρει από την οικογένεια μας.

Ξέρω ότι και που τα λέω δεν υπάρχει λόγος γιατί εσείς βγάλατε συμπεράσματα από ενός λεπτού βίντεο! Παραδέχομαι και ζητώ συγγνώμη, διότι η διατύπωση και η μη σαφής πληροφόρηση της απάντησης μας έχει οδηγήσει σε αυτό το συμπέρασματα. Το θέμα έχει λήξει από τη στιγμή που κανένα δικαστήριο δεν έκρινε πως υπάρχει κάποια άδικη πράξη να διερευνηθεί.

Δυστυχώς όμως στην κοινωνία που ζούμε το να συγχαίρουμε κάποιον σε μια καλή του πράξη είναι απίθανο, το να καταπάταμε την ψυχολογία τους ομως και να του προσάπτουμε χαρακτηρισμούς είναι ευχάριστηση για το "είναι" μας! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας έχουν στηρίξει, μας έχουν δώσει δύναμη και έχουν αντιληφθεί ότι όλο που συμβαίνει είναι άδικο προς το προσωπο μας!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ