Η Μαλέσκου «έσφαξε» με το... γάντι Παπαγεωργίου και Ουγγαρέζο: «Χτυπήματα κάτω από τις ζώνες» (vid)

Gazzetta team
Η Μαλέσκου «έσφαξε» με το... γάντι Παπαγεωργίου και Ουγγαρέζο: «Χτυπήματα κάτω από τις ζώνες» (vid)
Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στα δύο περιστατικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «After Dark» του ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, μετά των οποίων ήταν τα περιστατικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Κανόνες σημαντικοί και απαράβατοι»

Μιλώντας για το περιστατικό με την εκπομπή του Alpha «Love It», η οποία είχε σχολιάσει ένα αποκαλυπτικό... ατύχημα που στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Κάποιος που δεν είχε δει την εκπομπή μου και προβάλλοντας ένα απόσπασμα με blur, αυτομάτως σκεφτόταν ότι κάτι φάνηκε από το ρούχο μου. Άρα τι; Έκανα εκπομπή σχεδόν γυμνή με ένα ατύχημα; Αυτό δεν έγινε. Για εμένα κάποιοι κανόνες είναι πολύ σημαντικοί κι απαράβατοι. Είναι αντιδεοντολογικό και χτυπήματα κάτω από τις ζώνες. Και να είχε γίνει ένα ατύχημα τηλεοπτικά θα έπρεπε να προστατεύσεις κι ως γυναίκα κι ως άνθρωπος. Όχι να το βγάλεις στα μανταλάκια. Σε προσωπικό επίπεδο με ενόχλησε και κάποια πράγματα ξεπερνούν το μέτρο και κάποιοι δεν σκέφτονται ότι θα μπορούσαν να είναι στην δική μου θέση με την διαδρομή μου, την πορεία μου και την οικογένειά μου που εισπράττει τι; Είναι άσχημο αλλά για εμένα το θέμα θεωρείται λήξαν».

«Με κρίνει ως τί;»

Όσον αφορά αυτό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δήλωσε: «Είχε αναφέρει για εμένα και την Δανάη Μπάρκα ότι φοράμε στολή εργασίας. Με κρίνει ως τι; Ας σταματήσουμε να γινόμαστε τιμητές των πάντων. Ναι βάζω τη στολή εργασίας μου γιατί είναι τα ρούχα μου αυτά. Θεωρώ πολύ άσχημο να προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου, στα μονοπάτια σου και στα βήματά σου χωρίς καν να είμαι εσύ. Δεν τα συζητώ αυτά με τους φίλους μου, ξεπερνώ το παρεϊστικο, το κεκλεισμένων των θυρών και το μοιράζομαι με τον κόσμο, που μπορεί να πει μωρέ λες αυτή η γυναίκα; Σε βάθος χρόνου όλα φαίνονται, αλλά κάποια στιγμή γεμίζει ο ασκός του Αιόλου. Έχω απίστευτη υπομονή κι ανεκτικότητα αλλά κάποια στιγμή λες φτάνει ρε παιδί μου όταν εσύ δεν μπαίνεις σε τέτοια μονοπάτια και δεν είναι του χαρακτήρα σου. Εγώ ποτέ δεν θα κιτρινίσω».

Φυσικά από τις ερωτήσεις που της έγιναν, δεν θα μπορούσε να λείψει και αυτή για τον τίτλο «Μενεγάκη της Κρήτης»: «Κάθε ένας από μας είναι μοναδικός. Είναι άδικο να τον συγκρίνουν. Την πρώτη φορά που το άκουσα αισθάνθηκα συστολή στην υποψία ότι μπορεί να το ακούει η ίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ