Με κουβέρτες πήγαν οι μαθητές σε σχολείο στην Χαλάστρα (vid)

Gazzetta team
Με κουβέρτες πήγαν οι μαθητές σε σχολείο στην Χαλάστρα (vid)
Τα ανοιχτά παράθυρα στην μέση του χειμώνα, οδήγησαν το σχολείο να ζητήσει από τους μαθητές να έχουν κουβέρτα.

Μία από τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου το άνοιγμα των σχολείων να γίνει με όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια, ήταν ο συχνός αερισμός των τάξεων.

Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, τα παράθυρα πρέπει να ανοίγουν πριν τα μαθήματα, μετά το τέλος τους, στο διάλειμμα, αλλά και κατά την διάρκεια της διδακτικής ώρας. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς σημαίνει πως η θερμοκρασία θα πέφτει αρκετά...

Έτσι, η διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας, εξέδωσε ανακοίνωση που γνωστοποιήθηκε στους γονείς, ζητώντας από τους μαθητές να έχουν μαζί τους μία κουβέρτα.

«Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για τον λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video, οι μαθητές ακολούθησαν την οδηγία αυτή και την Δευτέρα το πρωί που άνοιξαν και πάλι τα σχολεία, εκτός από την τσάντα τους είχαν μαζί και μία κουβέρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ