Πρόστιμο σε νοσηλεύτρια κλινικής covid-19, ενώ επέστρεφε από την βάρδια της (vid)

Gazzetta team
Πρόστιμο σε νοσηλεύτρια κλινικής covid-19, ενώ επέστρεφε από την βάρδια της (vid)
Η νοσηλεύτρια γύριζε από την βάρδιά της και όπως κατήγγειλε ενώ του είπε ότι επέστρεφε από την δουλειά της απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει.

Νοσηλεύτρια στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό καλείται να πληρώσει πρόστιμο που της επιβλήθηκε από αστυνομικό, ενώ επέστρεφε από τη βάρδια της σε κλινική covid -19.

Όπως είπε η νοσηλεύτρια στον ΑΝΤ1 της ζητήθηκε να επιδείξει ένα έγγραφο για το πρόγραμμα της υπηρεσίας της το οποίο δεν είχε γιατί έτσι κι αλλιώς είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί της.

«Είμαστε ανά πάσα ώρα σε επιφυλακή. Ο αστυνομικός όμως μου ζήτησε ένα έγγραφο λέγοντάς μου ότι ήθελε το πρόγραμμα της υπηρεσίας. Δυστυχώς, ο αστυνομικός προσπαθώντας να κάνει κι εκείνος την δουλειά του δεν έδειξε κανένα ίχνος κατανόησης ή εκτίμησης», ανέφερε η νοσηλεύτρια, η οποία δουλεύει εδώ και μήνες νυχθημερόν λόγω της πανδημίας.

«Παρότι είχα όλα τα σχετικά έγγραφα που μου ζήτησαν και του ανέφερα ότι εγώ αυτή τη στιγμή δούλευα και εσύ με σταματάς κάτω από τέτοιου είδους καταστάσεις που εργάζομαι, εκείνος μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει και θεώρησε ότι έκανε σωστά την δουλειά του», είπε η νοσηλεύτρια στον ΑΝΤ1.

Ο προϊστάμενος της μονάδας covid-19 όπου εργάζεται η νοσηλεύτρια έκανε ένσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ