Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο πήγε στο νοσοκομείο (vid)

Gazzetta team
Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο πήγε στο νοσοκομείο (vid)
Ανησυχία προκάλεσε η είδηση πως η πιο δυνατή παίκτρια των Διασήμων στο Survivor 4, η Κάτια Ταραμπάνκο χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ένας παίκτης λιγότερος ήταν στα αγωνίσματα του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής (10/1) αφού η Κάτια Ταραμπάνκο δεν αισθανόταν καλά και πήγε στο νοσοκομείο.

Λίγο πριν την έναρξη της μονομαχίας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η ίδια μεταφέρθηκε προληπτικά σε κλινική για να αξιολογηθεί η κατάστασή της.

«Η Κάτια Ταραμπάνκο δυστυχώς δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ομάδα των διασήμων. Έχει μεταφερθεί στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της», ανέφερε.

Μετά την ήττα των Διασήμων αρκετοί ήταν οι παίκτες που σχολίασαν ότι η απουσία της δυσκόλεψε την ομάδα, μιας κι είναι μία πολύ καλή παίκτρια, με τον Γιώργο Κοψιδά να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός.

Αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους παίκτες όπως η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Νέα είσοδος

Στο επεισόδιο της Κυριακής οι παίκτες υποδέχθηκαν την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε την 37χρονη κοσμικογράφο λέγοντας: «Είναι γνωστή δημοσιογράφος. Ασχολείται με το κοσμικό ρεπορτάζ κι έχει πάρει συνεντεύξεις από γνωστούς Έλληνες και ξένους, όπως η Kim Kardashian κι ο Kanye West. Την γνωρίζουν πολλοί celebrities κι έχει φίλους που δεν το φαντάζεστε. Ας υποδεχτούμε λοιπόν για την ομάδα των Διασήμων την Ελίζαμπεθ Ελέτσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ