Το τουρκικό «La casa de papel» στρέφεται εναντίον του Ερντογάν (pic)

Gazzetta team
Το τουρκικό «La casa de papel» στρέφεται εναντίον του Ερντογάν (pic)
Μέσω της τουρκικής εκδοχής της σειράς «La casa de papel» ασκείται αντιπολίτευση στη γειτονική χώρα.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο χρησιμοποιεί η αξιωματική αντιπολίτευση της Τουρκίας κατά του Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα της οικονομίας. Το «όπλο» της είναι η η τουρκική εκδοχή της ισπανικής σειράς «La Casa De Papel».

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υποστηρίζει ότι «η τουρκική εκδοχή της ισπανικής σειράς «La Casa De Papel» έχει από καιρό γυριστεί στην Τουρκία ως ταινία μικρού μήκους και οι ληστές στην Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας δεν μπήκαν από τον τοίχο, αλλά από την πίσω πόρτα».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Φάικ Οζτράκ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το δράμα έχει ήδη γυριστεί στην Τουρκία. Το όνομα της σειράς έχει ήδη ονομαστεί Casa χωρίς Papel (Τράπεζα χωρίς λεφτά). Τα καθαρά αποθεματικά από τις 30 Απριλίου είναι μείον 45 δισεκατομμύρια δολάρια».

Η τουρκική κωμική σειρά με τίτλο «La Hay De Mask» που είναι εμπνευσμένη από το «La casa de papel» έχει ήδη αρχίσει τα γυρίσματα και οι πρωταγωνιστές θα πάρουν τα ονόματά τους από πόλεις όπως Σεβάστεια, Κωσταντινούπολη, Σμύρνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ