Τρόλαραν τον Άδωνι που δεν έλεγε το όνομα της Β. Μακεδονίας: «Γειτονική χώρα» απαντούσε (vid)

Gazzetta team
Τρόλαραν τον Άδωνι που δεν έλεγε το όνομα της Β. Μακεδονίας: «Γειτονική χώρα» απαντούσε (vid)
Και ο Άδωνις Γεωργιάδης απέφυγε να πει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας, επιλέγοντας το «γειτονική χώρα».

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» φιλοξενήθηκε το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης και μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν αυτό της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Εκεί λοιπόν ο Υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως ουδέποτε ο ίδιος είχε πει πως η κυβέρνησή του θα προχωρούσε στην ακύρωσή της, αναφέροντας μάλιστα και παραδείγματα για το τί είχε πει.

Κάπου εκεί όμως τόσο ο Γιώργος Παπαδάκη, όπως και οι υπόλοιποι του πάνελ, άρχισαν να τον ρωτάνε για το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας, το οποίο ο κ. Γεωργιάδης απέφυγε να πει, επιλέγοντας το... γειτονική χώρα.

«Στην έξοδο από την Μεγάλη Βρετανία, έπεσα πάνω στον κ. Ζάεφ. Μου είπε οτι γνωρίζω για εσάς και θέλω να βγούμε μία φωτογραφία. Και βγήκα μία φωτογραφία. Το τί μου σούρανε... Δηλαδή για να καταλάβω δεν θα βγει ο Υπουργός φωτογραφία με έναν Πρωθυπουργό; Αυτό σημαίνει οτι έχει αλλάξει η στάση για την Συμφωνία των Πρεσπών;», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε ήταν που ο παρουσιαστής της εκπομπής τον ρώτησε «Με ποιον Πρωθυπουργό βγήκε φωτογραφία;» και τον Υπουργό να απαντά: «Με τον Πρωθυπουργό γειτονικής χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ