Σοκαριστικό βίντεο: Δύο Άγγλοι παλεύουν με ματσέτες σε κατοικημένο δρόμο (vid)

Gazzetta team
Σοκαριστικό βίντεο: Δύο Άγγλοι παλεύουν με ματσέτες σε κατοικημένο δρόμο (vid)
Ένα βίντεο απίστευτης βιαιότητας με δύο άντρες να μάχονται με ματσέτες έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Σοκάρει το υλικό ενός βίντεο από μια γειτονιά στο Λάνκασαϊρ της Αγγλίας. Δύο άνδρες μάχονται στο δρόμο με ματσέτες μπροστά σε σοκαρισμένες οικογένειες που ουρλιάζουν στο θέαμα που αντικρίζουν.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή, όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για δύο οπλισμένους άνδρες. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το βίντεο, σύμφωνα με το οποίο οι δύο άνδρες επιτίθενται ο ένας στον άλλο με ματσέτες.

Η αστυνομία του Λάνκασαϊρ στη συνέχεια προχώρησε στη σύλληψη ενός 31χρονου και ενός 26χρονου που φέρεται να είναι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, με τον διοικητή της περιοχής να λέει: «Ξεκινήσαμε μια έρευνα έπειτα από μια σοβαρή επίθεση με πρωταγωνιστές δύο άνδρες. Το περιστατικό καταγράφηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες και έχει ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για αποδεικτικούς λόγους θα παρακαλούσα να μην το μοιραστούν.

Δύο άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία γι αυτό το περιστατικό, αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες τη στιγμή της επίθεσης, θα τους ενθάρρυνα να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε ο διοικητής της αστυνομίας της περιοχής.

Για να συνεχίσει: «Αντιλαμβάνομαι ότι το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στην περιοχή, αλλά τέτοια περιστατικά είναι σπάνια και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους κατοίκους ότι οι περιπολίες θα αυξηθούν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Εάν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις έρευνές μας ή ήταν μπροστά στο συμβάν ας μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μας».

Η έρευνα για το αιματηρό αυτό περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ένας από τους δύο άντρες τραυματίστηκε στο κεφάλι και ο άλλος στο χέρι, στο στήθος και στην πλάτη. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ