Ντουμπάι: Βρετανίδα μπορεί να μπει δυο χρόνια φυλακή επειδή έβρισε στο Whats App

Gazzetta team
Ντουμπάι: Βρετανίδα μπορεί να μπει δυο χρόνια φυλακή επειδή έβρισε στο Whats App
Μία γυναίκα από τη Βρετανία που ζει στο Ντουμπάι είναι αντιμέτωπη με δύο χρόνια φυλάκιση επειδή έστειλε υβριστικό μήνυμα.

Μία γυναίκα από τη Βρετανία που ζει στο Ντουμπάι είναι αντιμέτωπη με δύο χρόνια φυλάκιση, αφού η συγκάτοικος της με καταγωγή από την Ουκρανία την κατήγγειλε στην αστυνομία επειδή της είπε "Άντε γ...ου" σε μήνυμα στην εφαρμογή WhatsApp.

Η 31 ετών Βρετανίδα, διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού, χρησιμοποίησε την εν λόγω βρισιά σε διαφωνία που είχε με τη συγκάτοικό της επειδή είχε χρησιμοποιήσει το τραπέζι του φαγητού για να δουλέψει από το σπίτι, κατά τη διάρκεια του lockdown.

Το πιο τρελό είναι ότι η γυναίκα σχεδίαζε να επιστρέψει μόνιμα στον τόπο κατοικία της, στη Βρετανία, το Σάββατο, όταν την εμπόδισαν στο αροδρόμιο του Ντουμπάι. Η αστυνομία την ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να ταξιδέψει καθώς εκκρεμούσε καταγγελία σε βάρος της. Είχε ήδη στείλει όλα της τα υπάρχοντα στην οικογένειά της.

Τότε ήταν που συνειδητοποίησε πως η συγκάτοικός της την είχε αναφέρει στην αστυνομία, κατηγορώντας την πως την προσέβαλε.

Η 31χρονη γυναίκα είναι αντιμέτωπη με 2 έτη φυλάκισης που μπορεί να τα εξαγοράσει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αφού η συγκάτοικός της αρνείται να αποσύρει την κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ