Γκλέτσος: «Εκμεταλλεύτηκα τη θέση μου ερωτικά, ζητώ συγγνώμη» (vid)

Gazzetta team
Γκλέτσος: «Εκμεταλλεύτηκα τη θέση μου ερωτικά, ζητώ συγγνώμη» (vid)
Ο Απόστολος Γκλέτσος αναγνώρισε πως έχει εκμεταλλευτεί την θέση του, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ, ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, την Πέμπτη το βράδυ.

Εκεί λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός ενέταξε τον εαυτό του στους θύτες περιστατικών εκμετάλλευσης, εξομολογούμενος...

«Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη και να έγινα κι εγώ θύτης χωρίς να το καταλάβω, ή έκανα ότι δεν το καταλάβαινα», τόνισε χαρακτηριστικά και ακολούθως έγινε πιο συγκεκριμένος...

«Μπορεί να έχω κακομιλήσει, ή αυτό που λες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει: “Το βράδυ θα βγούμε”, αυτή φοβούμενη μην χάσει το ρολάκι της, ή θέλοντας να μεγαλώσει τον ρόλο της… Εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση.

Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, έχει συμβεί. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα, τώρα το σκέφτομαι. Εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου και ζητάω και “συγγνώμη” αν έγινε. Έχω δύο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου. Κάποιοι δύο άνθρωποι, κάποιες δύο ψυχές μπορεί να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελαν» ήταν η εξομολόγησή του στο θέμα, χωρίς να προχωρήσει σε ονόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ