Συνελήφθη υποψήφιος διδάκτορας του ΑΠΘ επειδή θεωρήθηκε μπαχαλάκιας: Καταγγελία πως χτυπήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ (vid)

Gazzetta team
Συνελήφθη υποψήφιος διδάκτορας του ΑΠΘ επειδή θεωρήθηκε μπαχαλάκιας: Καταγγελία πως χτυπήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ (vid)
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το video που δείχνει υποψήφιο διδάκτορα να είναι τραυματισμένος κατά την σύλληψή του επειδή θεωρήθηκε... μπαχαλάκιας.

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media το video από την Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή έναν υποψήφιο διδάκτορα της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΑΠΘ να είναι τραυματισμένος.

Ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου, σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος στο video πήγαινε στην δουλειά του στο Πανεπιστήμιο όταν έπεσε πάνω στα επεισόδιο που γίνονταν εκείνη τη στιγμή και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από εκεί.

αστυνομικοί θεώρησαν πως συμμετείχε και αυτός και έσπευσαν να τον συλλάβουν, μόνο που κατά την διάρκεια της προσπάθειας περιορισμού του, σύμφωνα με την καταγγελία χτυπήθηκε από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως φαίνεται και στο video που κατέγραψε πολίτης που βρέθηκε στο σημείο, το πρόσωπό του έχει γεμίσει αίματα και όταν λέει στους αστυνομικούς «με κοπανάτε κιόλας» και εκείνοι του λένε «δεν σε χτύπησε κανένας», τους απαντά «σκόνταψα και έπεσα κάτω;».

Δείτε το χαρακτηριστικό video...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ