Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης στέφει την ερωμένη του δεύτερη βασίλισσα

Gazzetta team
Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης στέφει την ερωμένη του δεύτερη βασίλισσα
Με βάση δημοσίευμα της Bild, από σήμερα η Ταϊλάνδη θα κάνει την.... υπέρβαση, έχοντας τρεις εστεμμένους. Τον βασιλιά και... δύο βασίλισσες!

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βαγιραλογκόρν, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, σκοπεύει να κάνει δώρο στην ερωμένη του για τα γενέθλιά της, το στέμμα.

Η ερωμένη του Μάχα, η 36χρονη Σινεενάτ «Κόι» Βονγκβαζιραπάκντι, θα δεχθεί τον τίτλο αυτόν και θα αναγορευθεί σε δεύτερη βασίλισσας της νοτιοασιατικής χώρας, γεγονός που αποτελεί ταπείνωση για την επίσημη βασίλισσα, τη 42χρονη Σουτίντα. Αυτό ελάχιστα απασχολεί τον βασιλιά που στην πατρίδα του αποκαλείται «Ράμα Χ».

Ωστόσο στην Ταϊλάνδη δεν καλοβλέπουν όλοι τη σχέση του Μάχα με την Κόι και για το λόγο αυτό πριν από ένα περίπου μήνα, διέρρευσαν αποκαλυπτικές selfie σε αντιμοναρχικούς ακτιβιστές.

Πάνε δύο χρόνια από τότε που η Βονγκβαζιραπάκντι είχε αναγορευτεί σε «Τσάο Κουν Πρα», δηλαδή επίσημη ερωμένη του Μάχα και μάλιστα λίγους μήνες μετά τον γάμο του με τη βασίλισσα Σουτίντα.

Η ερωμένη - βασίλισσα ήταν πιλότος και υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του βασιλιά, ενώ προβιβάστηκε σε ταγματάρχη το 2019, μόλις άρχισε και η σχέση τους. Τρεις μήνες αργότερα αποπέμφθηκε, επειδή δεν τα πήγαινε καλά με τη βασίλισσα και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η Bild αναφέρει ότι κρατείτο στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Μπανγκ Κουάνγκ, όπου οι κρατούμενοι, ανάμεσά τους έμποροι ναρκωτικών, παρακολουθούνται διαρκώς από κάμερες ασφαλείας. Το περασμένο φθινόπωρο ο βασιλιάς που έχει παντρευτεί τέσσερις φορές κι έχει αποκτήσει επισήμως επτά παιδιά, έδωσε εντολή για την αποφυλάκισή της και τώρα την κάνει δεύτερη βασίλισσα.

Για τον Μάχα λέγεται πως δεν σταματάει πουθενά και είναι αδίστακτος, καθώς φέρεται να χτύπησε την αδελφή του, πριγκίπισσα Σιριντχόρν, που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα με αναπηρικό αμαξίδιο.Ωστόσο οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ