Νέα «καρφιά» Πετρετζίκη για MasterChef: «Δεν πρέπει να ακουστεί το όνομά μου» (pic)

Gazzetta team
Νέα «καρφιά» Πετρετζίκη για MasterChef: «Δεν πρέπει να ακουστεί το όνομά μου» (pic)
Ο Άκης Πετρετζίκης με αφορμή το αποψινό επεισόδιο του MasterChef όπου εμφανίστηκαν οι παλαιότεροι νικητές έκανε ένα… καυστικό σχόλιο.

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef εμφανίστηκαν οι τρεις προηγούμενοι νικητές του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ μια αναφορά στον Άκη Πετρετζίκη προκάλεσε την αντίδρασή του στα σόσιαλ μίντια.

Συγκεκριμένα στην κουζίνα του MasterChef επέστρεψαν οι Λάμπρος Βακιάρος, Σταύρος Βαρθαλίτης και Μανωλής Σαρρής. Έλειπε μόνο ο Τιμολέων Διαμαντής, ο οποίος ήταν ο δεύτερος νικητής από την περίοδο που το MasterChef μεταδίδεται στο Star.

Οι τρεις προαναφερθέντες νικητές έφτιαξαν το πιάτο, το οποίο κλήθηκαν να αντιγράψουν οι διαγωνιζόμενοι που βρίσκονται στο φετινό σπίτι του MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πάντως, έκανα μια αναφορά στον πρώτο νικητή του ΜasterChef, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Άκη Πετρετζίκη, που συμμετείχε στο ριάλιτι μαγειρικής όταν γυριζόταν στο Mega.

Λίγο αργότερα ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε με μια καυστική ανάρτηση την μίνι αναφορά στο όνομα του, γράφοντας στο twitter: «Όντως σαν τον Βόλντεμορτ νιώθω… που δεν πρέπει να ακουστεί το όνομα μου. Άμπρα κατάμπρα για να μάθετε».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Άκης Πετρετζίκης είχε αντιδράσει και στο τρέιλερ του φετινού MasterChef πριν μερικούς μήνες που ανέφερε ότι είναι ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής. «Έχω μπερδευτεί ρε παιδιά με αυτό το MasterChef 5. Εγώ σε ποιο νίκησα ρε παιδιά, στο μείον ένα;», είχε σχολιάσει τότε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ