Σεισμός αισθητός στην Αθήνα - Στην Εύβοια το επίκεντρο
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εύβοια, με τη δόνηση να γίνεται και αισθητή στην Αθήνα.
Η αρχική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου για το μέγεθός του ήταν 4,2 Ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 4,3 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χλμ, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 9 χλμ ανατολικά – νοτιανατολικά των Βασιλικών Ιστιαίας.
Η σεισμική δόνηση έγινε στις 09:42, ενώ πλήθος αναφορών στα social media συνηγορούν στο ότι έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Αττικής.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας στην ΕΡΤ εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τον σεισμό και τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

- Ούτε Τόκιο, ούτε Λος Άντζελες: Η γειτονιά της Αθήνας που μπήκε στη λίστα με τις 40 πιο «κουλ» του κόσμου
- Η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς» σε δελτίο ειδήσεων: Η μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της Έφης Ρασσιά
- Σχεδόν τυφλός, μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα: Οδήγησε 241 χλμ. στην εθνική οδό ακολουθώντας τα φώτα φορτηγού