Διαβεβαίωση Μητσοτάκη για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ πριν τις εκλογές με «τάξη και διαφάνεια»

Newsroom
Διαβεβαίωση Μητσοτάκη για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ πριν τις εκλογές με «τάξη και διαφάνεια»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού στο Ρέθυμνο, πως η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στους «πράσινους» θα γίνει πριν τις εκλογές.

Το θέμα με την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, προχωράει κανονικά όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta στις 7 Απριλίου και όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός, την Κυριακή βρέθηκε με τον Λευτέρη Αυγενάκη στα Δύο Αοράκια, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νεανίδων και την ώρα που μπήκε στο γήπεδο ξεκινούσε ο μικρός τελικός (για τις θέσεις 3-4) μεταξύ των Εσπερίδων Καλλιθέας και του Παναθηναϊκού.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» που βρίσκονταν εκεί, τον ρώτησαν για την πορεία της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι οι υπογραφές θα πέσουν πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, διευκρινίζοντας ότι όλα γίνονται όπως πρέπει, με τάξη και διαφάνεια, ώστε να διασφαλίζονται τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τόσο του ΟΑΚΑ όσο και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μητσοτάκης και Αυγενάκης