Παναθηναϊκός: Οριστική λύση στο θέμα του OΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Οριστική λύση στο θέμα του OΑΚΑ

Θάνος Σαρρής
Κοντά σε οριστική συμφωνία Παναθηναϊκός και κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ

bet365

Σύμφωνα με κυβερνητικές πληροφορίες του Gazzetta, το θέμα του κλειστού στο ΟΑΚΑ οδεύει προς την οριστική του τακτοποίηση και παραχωρείται στον Παναθηναϊκό! Αμέσως μετά το Πάσχα οι υπογραφές.

Το θέμα της παραχώρησης του κλειστού στο ΟΑΚΑ από την πολιτεία στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι οδεύει προς οριστική λύση, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει τα ζητήματα που προκαλούσαν την καθυστέρηση και βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία! Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta, φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα, τηρώντας τη διάταξη που ψήφισε και οι υπογραφές αναμένονται μετά το Πάσχα!

Αν και η συμφωνία ανάμεσα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να παραχωρηθεί στην «πράσινη» ΚΑΕ το κλειστό στο ΟΑΚΑ για 49 χρόνια, είχε ανακοινωθεί πριν από περίπου έναν χρόνο, στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης και αξιοποίησης του Σταδίου, είχαν προκύψει κάποια ζητήματα που είχαν προκαλέσει καθυστερήσεις, καθώς και τριβές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετές φορές, οι καθυστερήσεις συνεχίστηκαν λόγω κάποιων λεπτομερειών, ωστόσο όλα τελικά φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Με τις πρωτοβουλίες των τελευταίων ωρών, ο Παναθηναϊκός και η κυβέρνησης συζήτησαν τα ζητήματα που είχαν προκύψει και όπως όλα δείχνουν, το θέμα βρίσκεται ένα βήμα από την οριστική, θετική του ολοκλήρωση!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα