Super League Playoffs - Γίνε Analyst της ομάδας σου μέσα από το Workearly Sports Analytics School

Newsroom
Super League Playoffs - Γίνε Analyst της ομάδας σου μέσα από το Workearly Sports Analytics School
Το απόγευμα της Δευτέρας (13/03) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του μίνι πρωταθλήματος για τους έξι πρώτους, βγάζοντας στην πρεμιέρα ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τη 2η ΑΕΚ, στην OPAP Arena!

Ντέρμπι και στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στον Βόλο. Να τονιστεί πως την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, στις 15:10, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan Super League 1 όπου θα οριστικοποιηθούν και οι ημερομηνίες των Play - offs τα οποία ξεκινούν 18-19 Μαρτίου.

Η βαθμολογία με την οποία ξεκινούν οι ομάδες τις μάχες των play offs

1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 61

2.A.E.K. 59

3.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 56

4.Π.Α.Ο.Κ. 54

5.ΑΡΗΣ 40

6.ΒΟΛΟΣ 39

...


To Sports Analytics School του Workearly μαζί με την Opta, σου δίνουν για πρώτη φορά την δυνατότητα να αναλύσεις match events απευθείας από τα playoffs σε πραγματικό χρόνο!

Το Sports Analytics School, η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα που εκπαιδεύει τους χρήστες στην ανάλυση δεδομένων στο ποδόσφαιρο μαζί με την Opta - Stats Perform, τον μεγαλύτερο πάροχο αθλητικών δεδομένων στον πλανήτη, δίνει πρόσβαση στα πιο λεπτομερή match events εκπαιδεύοντας ταυτόχρονα στην Ανάλυση Δεδομένων.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μπορείς να γίνεις Sports Data Analyst της αγαπημένης σου ομάδας και να αναλύσεις όλη την πορεία της στα Playoffs.

Tί είναι όμως το Data Science και τα Sports Analytics;

Στο ποδόσφαιρο, οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, προσλαμβάνουν Αναλυτές Δεδομένων που χρησιμοποιούν analytics και performance metrics αντιπάλων, scouting, ερμηνεία και ανάλυση αποτελεσμάτων είναι μόνο κάποια παραδείγματα εφαρμογής της Ανάλυσης Δεδομένων στα sports. Κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης, όπως η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ και ο Άγιαξ και η Παρί Σεν Ζερμέν, χρησιμοποιούν την Ανάλυση Δεδομένων για πολλαπλούς σκοπούς.

Πώς το Data Science βοήθησε την Liverpool να γίνει μία από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη.

Το επάγγελμα του Sports Data Analyst, κατ’ επέκταση, θεωρείται από τα πιο περιζήτητα στη σύγχρονη αγορά, με τις ομάδες και τις εταιρείες που ασχολούνται με τον αθλητισμό να δαπανούν ολοένα και μεγαλύτερα ποσά στη στελέχωση ικανών και καταρτισμένων στελεχών.

Γίνε Sports Data Analyst της ομάδας της επιλογής σου με δεδομένα πραγματικού χρόνου των Playoffs, από το σπίτι σου!

⦁ To Sports Analytics School, δίνει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να μάθουν ανάλυση δεδομένων με πραγματικά match events της αγαπημένης τους ομάδας με τα τελευταία αποτελέσματα της σεζόν! Αυτή την στιγμή βρίσκονται εγγεγραμμένα στο school τα στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων και όχι μόνο.

⦁ Ανάλογα με το τεχνολογικό σου υπόβαθρο θα επιλέξεις αν θέλεις να κάνεις αναλύσεις με απλά εργαλεία - π χ το excel, ενδιάμεσης δυσκολίας όπως τα PowerBI, Tableau, ή αν επιλέξεις πιο προχωρημένες αναλύσεις με προγραμματισμό. Σε κάθε περίπτωση το Sports Analytics School θα σε εκπαιδευσει στα εργαλεία που θα διαλέξεις.

⦁ Στην συνέχεια θα έχεις την δυνατότητα να αναλύεις πραγματικούς αγώνες από τα Playoffs της Super League, και το School θα δει τις επιδόσεις σου και πού ξέρεις .., μπορεί να ξεκινήσεις έτσι και την καριέρα σου ως Sports Analyst.

⦁ Η εκπαίδευση γίνεται online και στους χρόνους του εκπαιδευόμενου. H learning πλατφόρμα του Workearly αποθηκεύει αυτόματα και την πρόοδο και τα σκορ των χρηστών, φυσικά με την εποπτεία και την βοήθεια των εκπαιδευτικών ομάδων.


Στην πλατφόρμα μπορούν να εγγραφούν ακόμη και εταιρείες ή και πανεπιστήμια, δημιουργώντας τα δικά τους εργαστήρια ή δημοσιεύοντας θέσεις εργασίας. Παρέχεται Εκπαίδευση, Πιστοποίηση και προοπτικές Διασύνδεσης για ρόλους που υποστηρίζουν εξ αποστάσεως εργασία (Remote Sports Data Analysts Jobs.

Το πρώτο αναγνωρισμένο Sports Data Science Certification Program στην Ελλάδα - Κάνε αίτηση εδώ

Μη χάνεις άλλο χρόνο, κάνε αίτηση και γίνε Sports Data Analyst της αγαπημένης σου ομάδας μέχρι το τέλος των Playoffs.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ