Άδωνις σε Γερμανού για Ιάσονα: «Έχω πολύ κακή γνώμη γι αυτόν, δεν βάλαμε κανέναν να σας την «πέσει», δικαίωμα σας να τον καλείται» (vids)

Newsroom
Άδωνις σε Γερμανού για Ιάσονα: «Έχω πολύ κακή γνώμη γι αυτόν, δεν βάλαμε κανέναν να σας την «πέσει», δικαίωμα σας να τον καλείται» (vids)
O Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ντόρο αλλά και την πολύ σκληρή «επίθεση» που είχε δεχθεί η παρουσιάστρια του Alpha, επειδή παλαιότερα είχε φιλοξενήσει τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο. Η «επίθεση» μέσα από τα social media ήταν τόσο σκληρή που ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε παρέμβει.

Αναλυτικά ο διάλογος που είχαν γι αυτό το θέμα:

Γεωργιάδης: «Στην περίπτωση της συνέντευξης του κ. Αποστολόπουλου, ούτε η ΝΔ έβαλε κανέναν να σας την πέσει ούτε τίποτα από όλα αυτά. Είναι ο τρόπος που λειτουργεί το Twitter όταν κάτι κάνει εντύπωση. Εσείς κάνετε εντύπωση γιατί είστε η Ναταλία Γερμανού, αυτός κάνει εντύπωση γιατί είναι αυτός που είναι και έγινε αυτή η «πυρκαγιά». Θέλω να είμαι ειλικρινής. Εγώ έχω πολύ κακή γνώμη γι αυτόν τον άνθρωπο…

Γερμανού: Ναι, το γνωρίζω…

Γεωργιάδης: Είναι εξαιρετικά κακή, γιατί κυρίως υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα πάντα. Αν κάνει κάτι η Τουρκία, βρίσκει έναν λόγο να τη δικαιολογήσει, στο μεταναστευτικό αναφέρομαι, αν κάτι κάνει η Ελλάδα θα την κατηγορήσει πρώτος. Είναι πάντα έτοιμος να κατηγορήσει την Ελλάδα.

Γερμανού: Εγώ θα σας πω, δεν είμαι εχθρός της πατρίδας μου…

Γεωργιάδης: Καλά εντάξει, δεν θα ερχόμουν εδώ αν πίστευα κάτι τέτοιο. Μακριά από μένα αυτά.

Γερμανού: Και την πατρίδα μου θέλω οχυρωμένη αλλά και ζωντανούς τους ανθρώπους…

Γεωργιάδης: Για να το κλείσουμε λοιπόν… Όλοι αυτοί που σας «επιτέθηκαν», κακώς σας επιτέθηκαν. Εγώ βγήκα και μίλησα και είπα “παιδιά, άλλο να διαφωνούμε με κάποιον κι άλλο να κάνουμε αυτό που ήταν πολύ έντονο”». Δεν αναιρεί το δικαίωμα στον κάθε παρουσιαστή να τον καλεί, δεν σημαίνει ότι όποιος τον καλεί είναι προδότης ή οτιδήποτε άλλο και δεν σημαίνει ότι θα φιμώσουμε την οποιαδήποτε αντίθετη φωνή από τη δική μας. Παρενέβην γιατί ενοχλήθηκα από το ύφος της κριτικής που είχατε δεχθεί».

Η Ναταλία Γερμανού, όπως σε κάθε καλεσμένο της, έτσι και με τον Υπουργό Ανάπτυξης έκανε δώρο για την παρουσία του και μάλιστα του έδωσε μία μπλούζα με τον Αρκά που υποδύεται τον πολιτικό και συνομιλεί με έναν άλλον. Ξεπροβάλλει ένα φίδι από μια τρύπα και ο Αρκάς λέει, «πάλι εγώ θα το βγάλω (το φίδι από την τρύπα)».