Κύμα συμπαράστασης στη Ναταλία Γερμανού λόγω των επιθέσεων που δέχθηκε για τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο

Newsroom
Κύμα συμπαράστασης στη Ναταλία Γερμανού λόγω των επιθέσεων που δέχθηκε για τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο
Ο Ιάσωνας Αποστολόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και έγινε αφορμή για να δεχθεί επίθεση η γνωστή παρουσιάστρια στα social media.

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χθεσινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», καθώς μεταξύ των καλεσμένος ήταν και ο Ιάσωνας Αποστολόπουλος.

Πρόκειται για τον διασώστη που έχει βραβευτεί από τον δήμαρχο του Παλέρμου για την ανθρωπιστική του δράση, ενώ το υπουργείο Ναυτιλίας της Δανίας του απένειμε το Ναυτικό Βραβείο 21 για τις διασώσεις του στη ζώνη της Μάλτας.

Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο ήταν να βραβευτεί με τον «Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος» από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όμως μετά από παρεμβάσεις, το όνομά του βγήκε από την σχετική λίστα.

Στα social media υπήρξαν αρκετές αναρτήσεις εναντίον της Ναταλίας Γερμανού για την απόφασή της αυτή, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις ήταν απαξιωτηκές και σεξιστικές. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης σε εκείνη όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω...