Και ο Άδωνις στο πλευρό της Γερμανού: «Δεν χρειάζεται την άδεια κανενός»

Newsroom
Και ο Άδωνις στο πλευρό της Γερμανού: «Δεν χρειάζεται την άδεια κανενός»
Με ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε οτι κανείς δεν μπορεί να πει στη Ναταλία Γερμανού ποιον να καλέσει στην εκπομπή της.

Θέση για το ντόρο που έχει δημιουργηθεί με τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο και την πρόσκλησή του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Θυμίζουμε οτι η γνωστή παρουσία της εκπομπής «Καλύτερα Δεν Γίνεται» δέχθηκε επίθεση στα social media με σεξιστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την κίνηση της να καλέσει τον βραβευμένο διασώστη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε το θέμα, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση που έκανε δημοσιογράφου, Γιώργου Τετράδη, στην οποιά ανέφερε: «Ανεβάζω την απάντηση του @GeorgeTetradis δημοσιογράφου με μεγάλη σταδιοδρομία σε όλες τις «προοδευτικές» εφημερίδες και κυρίως γνωστός από την «Ελευθεροτυπία» στην @CorinaVasilopou για την σημερινή εμφάνιση του @Iasonas_Apost στην @nataliagermanou πείτε τον και αυτόν «εθνίκι»…».

Σε αυτή όμως απάντησε ο ίδιος ο Ιάσωνας Αποστολόπουλος, γράφοντας: «Ο άνθρωπος γράφει επικίνδυνες ασυναρτησίες κ δεν έχει ιδέα τι θα πει maritime law. Η υποχρέωση διάσωσης ΚΑΘΕ ανθρώπου σε κίνδυνο περιλαμβάνεται σε 3διεθνείςσυνθήκες ,Unclos, Solas, SAR κ είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η μόνη ενεργεια που νομιμοποιείται να κάνει το λιμενικό είναι διάσωση».

Με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά με την σειρά του: «Κύριε Αποστολόπουλε προφανώς όλες οι Συνθήκες στις οποίες αναφέρεστε δεν ψηφίστηκαν για την περίπτωση της οργανωμένης χρήσης των μεταναστών ως εργαλείο πολιτικής δια της μαζικής εισβολής τους αλλά για τα ναυτικά ατυχήματα και την τυχαία μεμονωμένη περίπτωση».

twitter

Μάλιστα, σήμερα, πήρε θέση και για τις επιθέσεις στη Ναταλία Γερμανού, ξεκαθαρίζοντας οτι δεν χρειάζεται την άδεια κανενός για το ποιον θα καλέσει στην εκπομπή της: «Η Ναταλία Γερμανού είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ο δε αείμνηστος πατέρας της από τις πιο συγκλονιστικές πένες των τελευταίων δεκαετιών και με ήθος! Δεν χρειάζεται λοιπόν κανενός την άδεια για να αποφασίσει ποιον θα καλέσει. Προς άρση παρεξηγήσεων».