Καλλιτέχνης τατουάζ εξηγεί γιατί δεν πρέπει ποτέ να «χτυπήσετε» το όνομα του παιδιού σας

Newsroom
Καλλιτέχνης τατουάζ εξηγεί γιατί δεν πρέπει ποτέ να «χτυπήσετε» το όνομα του παιδιού σας
Η Sabrina Rogers-Anderson από τον Καναδά, επιχειρηματολογεί και αναφέρει ως παράδειγμα τη διάσημη ηθοποιό Drew Barymore.

Μία καλλιτέχνης τατουάζ εξήγησε γιατί δεν πρέπει ποτέ να «χαράξετε» το όνομα του παιδιού σας στο δέρμα σας.

Η Sabrina Rogers-Anderson από τον Καναδά, κερδίζει τα προς το ζην χτυπώντας στους ανθρώπους τα τατουάζ των ονείρων τους και φυσικά έχει ακούσει κάθε αίτημα που μπορείτε να σκεφτείτε.

Όπως λέει, το να κάνεις το όνομα του φίλου ή της φίλης σου «είναι κακή ιδέα», γιατί αν χωρίσετε θα τρέχετε να το καλύψετε, εν τούτοις μας λέει πως«το να κάνεις το όνομα του ή των παιδιών σου είναι επίσης παράλογο». Φυσικά όχι για τον ίδιο λόγο.

2

Η Sabrina εξηγεί στο Netmums ότι «τα παιδιά σας μάλλον θα σκεφτούν ότι είναι ντροπιαστικό να βλέπουν το όνομά τους στην πλάτη σας ή σε κάποιο σημείο του σώματός σας καθώς αυτά μεγαλώνουν».

Αναλύει στη συνέχεια λέγοντας: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα παιδιά σας να μετανιώσουν για την απόφασή σας όταν θα πρέπει να περπατήσουν στην παραλία μαζί σας».

Η Sabrina μάλιστα επιχειρηματολογεί πως «η αφαίρεση με λέιζερ και η συγκάλυψη ονομάτων με (άλλο) τατουάζ ανθίζουν για κάποιο λόγο». Όπως είπε μάλιστα, η Drew Barrymore είναι μία από τις διασημότητες που έχουν ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Η ηθοποιός του «Charlie's Angels» είχε κάνει τατουάζ στον καρπό της τα ονόματα των κοριτσιών της, Olive και Frankie. Από την άλλη υπάρχει και το… αντί-παράδειγμα που είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που έχει κάνει τα ονόματα των παιδιών του, αλλά και της συζύγου του Victoria.