«Τρέλανε» κόσμο η Ντρου Μπάριμορ με τον τρόπο που τρώει την πίτσα: «Αυτό είναι… έγκλημα» (vid)

Newsroom
«Τρέλανε» κόσμο η Ντρου Μπάριμορ με τον τρόπο που τρώει την πίτσα: «Αυτό είναι… έγκλημα» (vid)
Όλο αυτό έφερε την «έκρηξη» στα social media, με τους περισσότερους να αδυνατούν να κατανοήσουν γιατί έκανε αυτό το «έγκλημα κατά της γαστρονομίας»!

Απόλυτη σύγχυση και προβληματισμό έσπειρε η Ντρου Μπάριμορ με το βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok, με το οποίο παρουσίασε τον «περίεργο» τρόπο με τον οποίο τρώσει την πίτσα. Ένας τρόπος που σε πολλούς (από μας) δεν άρεσε.

Στο βίντεο λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να… ξύνει την πίτσα της με ένα μαχαίρι και να βγάζει από τη ζύμη όλα τα υλικά από πάνω. Τα τοποθέτησε σε ένα πιάτο, στο οποίο έβαλε και από τη σαλάτα της και όλα μαζί τα ανακάτεψε. Όσο για τη ζύμη; Απλά την απομάκρυνε…

2

Με το πιρούνι της πήρε από το πιάτο και έφαγε τη μίξη των υλικών της με σαλάτα, ενώ το ψωμί όπως είπε δεν το ήθελε.

Όπως καταλαβαίνετε όλο αυτό έφερε την «έκρηξη» στα social media, με τους περισσότερους να αδυνατούν να κατανοήσουν γιατί έκανε αυτό το «έγκλημα κατά της γαστρονομίας»!

@drewbarrymore

Wait for it…🍕🥗

♬ original sound - Drew Barrymore

Πώς τολμάς να το κάνεις αυτό σε μια πίτσα», έγραψε ένας χρήστης του TikTok, ενώ ένας άλαλος, της έγραψε: «Θα υποβάλλω μήνυση για λογαριασμό της πίτσας».

Πάντως για να τα λέμε και όλα, η τεχνική της είχε και υποστηρικτές.

2

Η ίδια λέει στο βίντεό της: «Αν περνάς μια μέρα που προσπαθείς να σου αρέσει, μην τρως το ψωμί. Παίρνω μόνο το πάνω μέρος της πίτσας και λίγη σαλάτα, η οποία έχει βασικά όλες τις ίδιες επικαλύψεις με την πίτσα. Μετά φτιάχνω μια σαλάτα πίτσας».

Όταν έφαγε την πρώτη μπουκιά είπε: «Είναι πραγματικά πολύ τραγανό και νόστιμο, αισθάνομαι την ικανοποίηση να τρώω μια πίτσα».