Το Sugarbabes δίνει έσοδα από τις ερωτικές ταινίες στους πυροσβέστες

Το Sugarbabes δίνει έσοδα από τις ερωτικές ταινίες στους πυροσβέστες
Με έκπτωση που φτάνει το -50% για όσους μείνουν στην πόλη τον Αύγουστο, το Sugarbabes.tv υπόσχεται πως θα χαρίσει μέρος των εσόδων του γι' αυτό τον μήνα στους πυροσβέστες που δίνουν τη δίκη τους μάχη με τις φλόγες.

Η αλήθεια είναι πως η Ίννα Ινάκι και το Sugarbabes.tv μάς έχουν συνηθίσει σε κοινωνικές δράσεις. Από το 2020 όταν και μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή μας ο κορονοϊός, η εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών μοίρασε 10.000 μάσκες στην πλατεία Συντάγματος.

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Λίγους μήνες αργότερα, μέρος των εσόδων του Sugarbabes.tv διατέθηκαν για την προσφορά σε πάνες για μωρά σε οίκο φιλοξενίας κακοποιημένων μητέρων. Η Ιννα μάλιστα έδωσε η ίδια το παρών με την παράδοση, συνομίλησε με τις φιλοξενούμενες μητέρες, οι οποίες μοιράστηκαν λίγο χρόνο μαζί της, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να συνέχισει το έργο της.

...

Επίσης, το δύσκολο περσινό καλοκαίρι η πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων Ιννα Ιννάκι και οι συνεργάτες της, έχοντας το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προχώρησαν σε άλλη μια κίνηση αγάπης για τους συνανθρώπους μας και τα ζωάκια που χτύπησαν οι πυρκαγιές στην χώρα μας, συγκεντρώνοντας ένα ποσό το οποίο διατέθηκε για αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Πιστοί στην κοινωνική τους υποχρέωση, οι άνθρωποι που εργάζονται στο Sugarbabes.tv βγαίνουν, λοιπόν, και φέτος μπροστά. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να χαρίσουν μέρος των εσόδων από τις εγγραφές του Αυγούστου στην ιστοσελίδα τους, στους ήρωες που δίνουν καθημερινά μάχη με τις φλόγες. Στους πυροσβέστες που κάθε χρόνο ρισκάρουν τη ζωή τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να νικήσουν τις πυρκαγιές.

...

Έτσι, λοιπόν όπως μας είπαν αποκλειστικά στο Gazzetta.gr, η Ίννα και ο Τεό, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής Sugarbes.tv, θα υπάρχει έκπτωση 50% (με το κουπόνι SUGAR50) για όσους αποφασίσουν να κάνουν συνδρομή από τις 8 μέχρι και τις 20 Αυγούστου στην ιστοσελίδα τους, προκειμένου να την «παλέψουν» με την ζέστη στην πόλη.

Παράλληλα, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για καλό σκοπό, αγοράζοντας απαραίτητα υλικά που έχει ανάγκη το πυροσβεστικό σώμα.