Η Ίννα Ιννάκι στο πλευρό των πυρόπληκτων (pics)

Η Ίννα Ιννάκι στο πλευρό των πυρόπληκτων (pics)
H Ίννα Ιννάκι και οι συνεργάτες της στο πλευρό των πυρόπληκτων και των ζώων που επλήγησαν από τις φωτιές.

H πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων Ιννα Ιννάκι και οι συνεργάτες της από την SugarBabes.tv έχοντας το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προχώρησαν σε άλλη μια κίνηση αγάπης για τους συνανθρώπους μας και τα ζωάκια που χτύπησαν οι πυρκαγιές στην χώρα μας.

Η Ιννα συγκλονισμένη από την καταστροφή που προκλήθηκε από της λυσσασμένες φλόγες που κατέκλυσαν την χώρα μας, την ημέρα των γενεθλίων της έκανε έκκληση να μην της πάρουν δώρα, αλλά να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο διατέθηκε για αυτούς που το έχουν ανάγκη. Για άλλη μια φορά έδειξε το μεγαλείο ψυχής που την διακατέχει και στάθηκε στο πλευρό των συνανθρώπων μας.

Ιννα

Μετά από επικοινωνία που είχε με τους αρμόδιους φορείς ενημερώθηκε ότι υπάρχει ανάγκη για περίθαλψη και φροντίδα των ζώων που χτύπησε η πύρινη λαίλαπα. Έτσι λοιπόν με χρήματα της εταιρίας παραγωγής της, την SugarBabes, αλλά και ένα ποσό που μαζεύτηκε με αφορμή τα γενέθλιά της από φίλους και συνεργάτες όπως η Χριστίνα Ανδρεάδου, Νek Junior, Γιάννης Μενιδιάτης, Τζούλια και άλλοι, προχώρησαν στην αγορά ξηράς τροφής, κονσέρβες, γάζες, φάρμακα, αλοιφές και κρέμες για τα εγκαύματα και τις πληγές των ζώων και ανθρώπων που επλήγησαν από της φωτιές, τα οποία τα παρέδωσαν στον Ερυθρό Σταυρό στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, αλλά και αγαθά που έχουν ανάγκη και οι άνθρωποι που επλήγησαν, όπως νερά, τρόφιμα, φάρμακα και κούτες με πάγο για να μπορούν να τα προμηθεύονται δροσερά.

Ιννα

Σε αυτό το σημείο το τονίσουμε ότι η Ίννα Ιννάκι εντατικά τον τελευταίο χρόνο μέρος των εσόδων της SugarBabes.tv, της εταιρίας παραγωγής της τα διαθέτει για δωρεές γι αυτούς που έχουν ανάγκη και θα συνεχίζει να το κάνει αυτό, ως δείγμα επιστροφής της αγάπης που παίρνει από τον κόσμο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι υπάρχει φιλότιμο.

Ιννα

Ιννα

Ιννα

Ιννα

Ιννα