Το χειρότερο παζάρι: Αυτός είναι ο πιο άτυχος παίκτης σε ελληνικό τηλεπαιχνίδι

Το χειρότερο παζάρι: Αυτός είναι ο πιο άτυχος παίκτης σε ελληνικό τηλεπαιχνίδι
Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ευκαιρίες να κερδίσει ένα σκάφος είχε ο συγκεκριμένος παίκτης, ο οποίος έμεινε τελικά με τρεις βιντεοκασέτες.

Κάποτε τα τηλεπαιχνίδια σάρωσαν σε τηλεθέαση, ενώ ταυτόχρονα μοίραζαν και τεράστια χρηματικά ποσά στους παίκτες, που έπαιρναν μέρος. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την παίκτρια του DEAL, η οποία έφυγε με 200.000 ευρώ μέσα σε 45 λεπτά;

Βέβαια, δεν είχαν όλοι την τύχη της. Υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε κάποιο τηλεπαιχνίδι και έφυγαν με άδεια χέρια ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, με τρεις βιντεοκασέτες. Βλέπετε, αναφερόμαστε στον -ίσως- πιο άτυχο παίκτη που πέρασε ποτέ από κάποιο παιχνίδι στην τηλεόραση.

Γυρίζουμε, λοιπόν, τον χρόνο πίσω και ταξιδεύουμε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, τότε που ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίαζε στο MEGA, Το Μεγάλο Παζάρι, ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Ο παίκτης, για τον οποίο μιλάμε, είχε κατέβει στο πλατό και είχε μπροστά του κάθε φορά δύο επιλογές, προκειμένου να διαλέξει ποια θα κρατήσει.

Στην αρχή είχε μπροστά του δύο σκάφη, ένα κόκκινο κι ένα γκρι. Εκείνος επέλεξε το δεύτερο, με τον Μικρούτσικο να αποκαλύπτει ότι αν είχε κρατήσει το πρώτο θα κέρδιζε ένα πραγματικό σκάφος αξίας 2.250.000 δραχμών. Στη συνέχεια, του έδωσε την επιλογή να κρατήσει το γκρι σκάφος ή την κουρτίνα 2, με τον παίκτη μας να πηγαίνει απευθείας στην κουρτίνα, χάνοντας ένα ακόμη σκάφος ίδιας αξίας με το πρώτο.

Οι επιλογές από τον παρουσιαστή συνεχίστηκαν. Κουρτίνα 2 ή κουρτίνα 3; Προφανώς και ο παίκτης πήγε ξανά στην επόμενη επιλογή, χάνοντας άλλο ένα σκάφος ίσης αξίας με τα πρώτα. Τελικά, έφυγε από το παιχνίδι με τρεις άδειες βιντεοκασέτες τριών ωρών και μια μεγάλη απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

«Αυτή η κακοτυχία και αυτή η κακοδαιμονία δεν πάει άλλο. Ήταν το χειρότερο. Έπιασες πάτο», του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο πριν τον αποχαιρετήσει.