Το καλύτερο DEAL: Η παίκτρια που κέρδισε 200.000 ευρώ σε 45 λεπτά

Το καλύτερο DEAL: Η παίκτρια που κέρδισε 200.000 ευρώ σε 45 λεπτά
Κάποτε η ελληνική τηλεόραση μπορούσε να σε κάνει πάμπλουτο μέσα σε μόλις μερικά λεπτά. Η περίπτωση της Γεωργίας Καστραντά στο DEAL αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Το μακρινό 2006 όλα ήταν πολύ διαφορετικά. Λεφτά υπήρχαν, ο κορονοϊός ήταν άγνωστη λέξη και η ελληνική τηλεόραση βρισκόταν στα καλύτερά της. Τα σόου και τα τηλεπαιχνίδια ξεπετάγονταν σαν μανιτάρια, ενώ το DEAL με τον Χρήστο Φερεντίνο έκανε «θραύση» κάθε απόγευμα.

Μπορεί στη σημερινή του εκδοχή το DEAL να μοιράζει μέχρι και 60.000 ευρώ στον παίκτη, που θα μπορέσει να νικήσει τον τραπεζίτη, ωστόσο τον πρώτο καιρό που το παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του, το μεγάλο έπαθλο έφτανε μέχρι και τις 200.000 ευρώ.

Προφανώς, θέλει μπόλικη τύχη για να φύγει κάποιος με το μεγαλύτερο ποσό, όμως, μία παίκτρια τα είχε καταφέρει και μέσα σε σχεδόν 45 λεπτά (όσο δηλαδή διαρκεί ένα καθημερινό επεισόδιο) έγινε πλουσιότερη κατά 200.000 ευρώ.

Ο λόγος για την Γωγώ Καστραντά από το νομό Αργολίδας, η οποία κατατρόπωσε τον τραπεζίτη. Στο φινάλε του επεισοδίου έμεινε με το κουτί με τον αριθμό 4 μπροστά της, ενώ απέναντί της βρισκόταν το 17. Το ένα έκρυβε τις 200.000 ευρώ και το άλλο τα 1.000 ευρώ.

Εκείνη δεν έκανε πίσω. Τα έπαιξε όλα για όλα και ο Χρήστος Φερεντίνος έφερε και τα δύο κουτιά στο κεντρικό τραπέζι, καλώντας την να τα ανοίξουν ταυτόχρονα. Τελικά στάθηκε τυχερή, καθώς το κουτί της είχε μέσα το τεράστιο ποσό, με τον δικηγόρο του παιχνιδιού τότε, Γιάννη Μαρακάκη, να της δίνει συγχαρητήρια και τη Γωγώ να μην μπορεί να το πιστέψει.

Μάλιστα, δέκα χρόνια αργότερα όταν το παιχνίδι επέστρεψε ξανά μέσα από τη συχνότητα του Alpha, η Γωγώ Καστραντά είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για εκείνη την εμπειρία της στο DEAL του ANT1.

Νικήτρια Deal

«Τη στιγμή που κέρδισα το ποσό, θεωρώ πως δεν ήταν τυχαίο γιατί πραγματικά τα χρειάστηκα αυτά τα λεφτά του Deal. Στην πορεία μου ζήτησαν τόσοι πολλοί δανεικά, που δεν μου έφταναν για να τα μοιράσω σε όλους», είχε πει τότε η τυχερή παίκτρια. «Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα εκείνης της στιγμής. Αισθανόμουν ότι έχω τις 200.000 ευρώ και είπα "ή όλα ή τίποτα". Δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Το έβλεπα ξανά και ξανά το επεισόδιο για το πιστέψω.

Πολλοί μου λένε πως δεν κερδίζω πουθενά. Μα, δεν παίζεις για να κερδίσεις. Πρέπει να προκαλέσεις την τύχη σου. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Μόνο να κερδίσεις. Να ακολουθούν το ένστικτό τους όλοι. Είναι ένα παιχνίδι το DEAL», ήταν τα λόγια της Γεωργίας Καστραντά, με τον Χρήστο Φερεντίνο φυσικά να μην μπορεί να ξεχάσει το συγκεκριμένο επεισόδιο.