Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση 5.000 ευρώ ο Νιγηριανός που κατήγγειλε για βιασμό η 17χρονη

Newsroom
Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση 5.000 ευρώ ο Νιγηριανός που κατήγγειλε για βιασμό η 17χρονη
Ελεύθερος με όρους αφέθηκε και ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, τον οποίο κατήγγειλε μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο η 17χρονη για βιασμό.

Ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε μετά την απολογία του ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση της καταγγελίας ομαδικού βιασμού 17χρονης την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά την απόφασή τους χθες να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή εγγύησης 10.000 ευρώ ο ποδοσφαιριστής που απολογήθηκε αρνούμενος τον ομαδικό βιασμό, σήμερα αποφάνθηκαν ομόφωνα ότι και ο 40χρονος φίλος του αθλητή -μάνατζερ με καταγωγή από τη Νιγηρία- πρέπει να αφεθεί ελεύθερος για την κατηγορία που έχει αποδοθεί μετά από την μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους η καταγγέλλουσα.

Στον 40χρονο επιβλήθηκε η υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Σύμφωνα με το reader.gr, φέρεται να υποστήριξε πως όταν η παρέα έφτασε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή ο ίδιος, αφού έφαγαν, θέλησε να φύγει. «Μέσα στο αμάξι τα κορίτσια έβγαζαν φωτογραφίες και story στο instagram. Όταν φτάσαμε στο σπίτι, έβαλαν μουσική, χόρευαν και ο Σεμέδο μαγείρεψε φαγητό για να φάμε. Αμέσως μετά το φαγητό, έφυγε ένας ακόμη φίλος που ήταν μαζί μας, ενώ ήθελα να φύγω κι εγώ» φέρεται να λέει ο 40χρονος, συμπληρώνοντας ότι ζήτησε από τον Σεμέδο να του καλέσει ταξί.

Ο Πορτογάλος αμυντικός φέρεται να κατέθεσε στο απολογητικό του υπόμνημα πως: «Με τη 17χρονη συνευρεθήκαμε ερωτικά με τη συναίνεσή της».