Συγκλονιστική καταγγελία της 17χρονης για Σεμέδο: «Με βίασαν στο δωμάτιο με το κουκλόσπιτο»

Συγκλονιστική καταγγελία της 17χρονης για Σεμέδο: «Με βίασαν στο δωμάτιο με το κουκλόσπιτο»
Στο φως μεγάλο μέρος της καταγγελίας της 17χρονης για το τί συνέβη την Παρασκευή το βράδυ με τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Νιγηριανό μάνατζερ.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες της καταγγελίας που έκανε η 17χρονη για τον ομαδικό βιασμό της από τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον 40χρονο μάνατζερ, έφερε στην δημοσιότητα το dikastikoreportaz.gr...

Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της ενώπιον του πραγματογνώμονα-ψυχολόγου του Ανηλίκων το φερόμενο θύμα κατέθεσε πως την Παρασκευή το βράδυ ήρθε η 16χρονη φίλη της από το σπίτι και της πρότεινε να βγουν με κάτι γνωστούς της μαγαζί της Γλυφάδας. Το φερόμενο θύμα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε κανέναν και πως εκεί συνάντησε τόσο τον αμυντικό του Ολυμπιακού, όσο και τον φίλο του, με τους οποίους πήγαν στον Ωροπό όπου θα τραγουδούσε πασίγνωστο τράπερ. «Μπήκαμε στο αμάξι για να πάμε σε ένα κλαμπ στον Ωρωπό… Πήγαμε στον Ωρωπό καθίσαμε με άλλον κόσμο, ήμασταν μεγάλη παρέα και εκεί πέρα στον Ωρωπό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «ήπιαμε, εγώ ήπια παραπάνω απότι έπρεπε…».

Η 17χρονη κατέθεσε ότι λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα εκείνη, η φίλη της, ο Σεμέδο και ο μάνατζερ επέστρεψαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Εκείνη πήγε για ύπνο γιατί ήταν ζαλισμένη και δεν αισθανόταν καλά.

Οι βιασμοί

Το φερόμενο θύμα κατέθεσε ότι κοιμόταν όταν στο δωμάτιο εισέβαλε ο μάνατζερ. «Άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα όχι, όχι, εεε και με βίασε κανονικά. Εγώ συνέχισα να του λέω όχι, όχι, άσε με, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα, μας είδε και την ξανάκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο “σας είδα και το ήθελες” και του κάνω “όχι ξέρω εγώ”, έκλαιγα με λυγμούς και μετά πήρα τον φίλο μου να έρθει να με πάρει… Αλλά εγώ ήμουν ακόμα χάλια και λογικά δεν έβγαζα και πολύ νόημα επειδή μου είπε “δεν ξέρω τι έχεις πιει, δεν ξέρω τι κάνεις, δεν καταλαβαίνω…”».

Η νεαρή επεσήμανε ότι στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής αλλά και η φίλη της, της πρότειναν να κοιμηθεί και πάλι. Εκείνη όμως δεν μπορούσε και επικοινώνησε με μια άλλη φίλη της περιγράφοντας τον βιασμό της. “…Μου είπε εάν θέλω να μου καλέσει ταξί, να έρθω σπίτι, της είπα “δεν θέλω να αφήσω την φίλη μου μόνη της, επειδή δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της μήπως την πειράξει κανείς, αλλά και επειδή πήγαμε μαζί, μαζί έπρεπε να γυρίσουμε…”».

Στη συνέχεια της συγκλονιστικής περιγραφής το φερόμενο θύμα αναφέρει ότι ακολούθως την πήρε και πάλι ο ύπνος. Τότε μπήκε στο δωμάτιο ο Σεμέδο και κλείδωσε την πόρτα. «Έκανε το ίδιο πράγμα. Η φίλη μου ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο ότι δεν θέλω και η φίλη μου δεν μπορούσε να μπει μέσα επειδή ήταν κλειδωμένα! Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, ήταν και οι δύο ψηλοί, όπως μπορούσα έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα ο Σεμέδο και πήγα και κάθισα στο μπαλκόνι…”».

Η 17χρονη επεσήμανε ότι εκτός από την 16χρονη φίλη το εκμηστηρεύθηκε και στην αδερφή της. «Ένιωθα σαν να παραβιάζουν, γενικά ήταν πολύ άσχημο, ειδικά την πρώτη φορά, δηλαδή επειδή κοιμόμουνα και ξύπνησα και αυτός μου μίλαγε κιόλας ήταν πολύ αηδία…Και θυμάμαι μετά να κλαίω και να μου λέει “το ήθελες” και εγώ του έλεγα “no,no,no”. Και απλά ήταν πολύ άσχημο επειδή θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά, να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε μεγάλο, μου λέει πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρτο αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι” και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Και μπήκε, μπήκε και κλείδωσε την πόρτα, δηλαδή, μπήκε για να κάνει το ίδιο πράγμα…”».

Σε ερώτηση των αρχών για το πως αντέδρασαν όταν τους έλεγε πως δεν συνενούσε στις πράξεις τους, απάντησε: «Δεν μου έλεγαν κάτι. Τους ελεγα… Τους είπα πολλές φορές όχι, όχι, όχι, ε τους είπα δεν θέλω, όλα στα αγγλικά βέβαια. Ε τους είπα ότι έχω αγόρι, σταματήστε, τους είπα άστε με, αυτά νομίζω…».