Σχεδόν 2.000 άτομα πήγαν στο σημείο που σκοτώθηκε ο Mad Clip: Τι ερευνά η Τροχαία (vid)

Newsroom
Σχεδόν 2.000 άτομα πήγαν στο σημείο που σκοτώθηκε ο Mad Clip: Τι ερευνά η Τροχαία (vid)
Ο 34χρονος καλλιτέχνης που είχε φύγει από γαμήλια δεξίωση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και έπεσε σε δέντρο.

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) σε τροχαίο δυστύχημα.

Χθες, σχεδόν δύο χιλιάδες άτομα, φίλοι και θαυμαστές του καλλιτέχνη, μετέβησαν το βράδυ της Πέμπτης με τα αυτοκίνητά τους στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Η τροχαία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας

Την ίδια ώρα, η τροχαία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, για να διαλευκάνει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μάλιστα σε βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται το αυτοκίνητο του Mad Clip να εκκινεί πολύ ομαλά, όταν το φανάρι ακριβώς έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο.

Δίπλα του διακρίνεται το όχημα που αναζητούσε η τροχαία, το οποίο διαθέτει κίτρινες και φαίνεται ότι εκκινεί αρκετά πιο γρήγορα. Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.

Εμφανίστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Audi – Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Ωστόσο, αργά το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία ο οδηγός του Audi, που αναζητούσαν οι αρχές και ερευνούσαν αν είχε εμπλοκή στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Ο άνδρας φέρεται να είπε στην αστυνομία πως δεν είχε καμία εμπλοκή στο δυστύχημα.

Έρευνα για «κόντρα» ή μηχανική βλάβη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, για την Τροχαία, όλα τα ενδεχόμενα για το τι ήταν αυτό που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα είναι ανοιχτά, καθώς εξετάζονται όλα τα σενάρια.

Από το να συμμετείχε ο Mad Clip σε μία κόντρα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα λίγο πριν το θανάσιμο τροχαίο μέχρι να υπήρξε κάποια μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο ή ακόμα και ο ίδιος ο οδηγός να μην κατάφερε να συγκρατήσει την πορεία του σπορ αμαξιού, την ώρα που έπαιρνε τη στροφή στο συγκεκριμένο σημείο.