«Μου είπε ότι ο Σεμέδο ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε», φέρεται να κατέθεσε η φίλη της 17χρονης

«Μου είπε ότι ο Σεμέδο ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε», φέρεται να κατέθεσε η φίλη της 17χρονης
Στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης κοπέλας από το Ρούμπεν Σεμέδο και ακόμη έναν 40χρονο άνδρα, κατέθεσε η 16χρονη φίλη της, με την οποία ήταν μαζί εκείνο το βράδυ.

Η 16χρονη φίλη της ανήλικης, που έχει καταγγείλει τον Ρούμπεν Σεμέδο και έναν 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ ότι την βίασαν, βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας.

Η νεαρή, η οποία ήταν μαζί με την 17χρονη καταγγέλλουσα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα υποστήριξε ότι η κοπέλα είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ.

Να υπενθυμίσουμε πως ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ το έχει παραδεχθεί και η ίδια η 17χρονη στην καταγγελία της.

«Όταν είχε συνέλθει τελείως μου είπε ότι δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με αυτούς τους δύο, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν σίγουρα ότι δεν το ήθελε. Μου είπε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε», φέρεται να κατέθεσε η 16χρονη, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Η ανήλικη μάρτυρας σύμφωνα με πληροφορίες πρόσθεσε ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις» προσθέτοντας πως «δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Η 16χρονη υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι η 17χρονη υπέβαλε μήνυση την περασμένη Κυριακή μετά από την παρότρυνση της μητέρας της.

Φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ότι: «Εγώ εάν πίστευα ότι είχε βιάσει τη φίλη μου δεν θα έβγαινα μαζί του, ούτε εκείνη μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν;».

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο (2/9) ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ισχυριζόμενος ότι τον κατηγορούν για να αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την απολογία του ποδοσφαιριστή, θα καταθέσουν στην ανακρίτρια μάρτυρες που έχει προτείνει ο ίδιος.