Ρούμπεν Σεμέδο: Κατηγορίες για ομαδικό βιασμό 17χρονης (vids)

Ρούμπεν Σεμέδο: Κατηγορίες για ομαδικό βιασμό 17χρονης (vids)
Ο ανακριτής άσκησε δίωξη στον Ρούμπεν Σεμέδο για ομαδικό βιασμό της 17χρονης, ενώ τις ίδιες κατηγορίες θα έχει και ο 40χρονος που αναζητείται.

Ενώπιον της εισαγγελίας πρωτοδικών βρέθηκε o Ρούμπεν Σεμέδο την Δευτέρα το πρωί, μετά την χθεσινοβραδινή σύλληψή του για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού της 17χρονης.

Εκεί ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού ενημερώθηκε πως του ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ), ενώ τα ίδια θα ισχύουν και για τον 40χρονο Νιγηριανό που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα κρατείται στην ΓΑΔΑ.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την καταγγελία της 17χρονης, γνώρισε τον διάσημο ποδοσφαιριστή σε μπαρ τον Ωρωπό, όπου ισχυρίζεται οτι την μέθυσε και μετά την οδήγησε στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Εκεί ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται σύμφωνα με το νεαρό κορίτσι να την βίασε μαζί με έναν 40χρονο.

Αρχικά κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του το οποίο εκτελέστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του.