Καταγγελία 17χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από ξένο παίκτη της Super League

Καταγγελία 17χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από ξένο παίκτη της Super League

bet365

Ξένος ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας καταγγέλθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στη ΓΑΔΑ από 17χρονη για σεξουαλική κακοποίηση.

Σε καταγγελίες προέβη 17χρονη που βρέθηκε στο τμήμα ανηλίκων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς είπε - σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και το αστυνομικό ρεπορτάζ - σε αστυνομικούς πως πολύ γνωστός ξένος ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας την αποπλάνησε. Οι ακριβείς λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει για την ώρα γνωστές και θέμα βρίσκεται αυτή την στιγμή υπό διερεύνηση. Η καταγγελία είναι για σεξουαλική κακοποίηση.

Η κοπέλα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και μετά από εκεί ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα