Ρούμπεν Σεμέδο: Το αμαρτωλό παρελθόν του Πορτογάλου και η περίοδος στη φυλακή

Ρούμπεν Σεμέδο: Το αμαρτωλό παρελθόν του Πορτογάλου και η περίοδος στη φυλακή

Κώστας Ευθυμιάδης
Ρούμπεν Σεμέδο: Το αμαρτωλό παρελθόν του Πορτογάλου και η περίοδος στη φυλακή

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Για μια ακόμη φορά ο Ρούμπεν Σεμέδο έρχεται στο προσκήνιο για λάθος λόγους…

Ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται κατηγορούμενος για τον φερόμενο βιασμό μιας 17χρονης και προς το παρών κρατείται από την ασφάλεια. Προφανώς υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας (η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την υπόθεση), ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές για παράνομες πράξεις.

Οπλοκατοχή, απαγωγή και φυλακή

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε μπελάδες και στην Ισπανία στο παρελθόν, όπου μάλιστα πέρασε 142 μέρες στην φυλακή.

Ο Σεμέδο είχε κατηγορηθεί για διάφορα σοβαρά αδικήματα, όπως απειλή με όπλο κατά υπαλλήλου σε κλαμπ στην Βαλένθια τον Ιανουάριο του 2018.

Στις 20 Φεβρουαρίου της ίδιας χρονιάς, ο Σεμέδο βρέθηκε κατηγορούμενος μαζί με άλλους δύο άνδρες, για απαγωγή ενός άνδρα, τον οποίο έδεσε και χτύπησε στην οικία του και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του θύματος, κάνοντας διάρρηξη.

Για την υπόθεση μπήκε στην φυλακή το 2018 με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας (καταδικάστηκε σε 15,5 χρόνια φυλάκιση), αλλά τον Ιούλιο, πλήρωσε εγγύηση 30.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος, με περιορισμούς. Δύο χρόνια μετά παραδέχτηκε πως είχε εμπλοκή σε υποθέσεις απαγωγής, παράνομης οπλοκατοχής και ξυλοδαρμού, με τις Ισπανικές Αρχές να του απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα για τα επόμενα 8 χρόνια.

Μετά την άφιξή του στον Ολυμπιακό, είχε δώσει συνέντευξη στην Marca όπου ουσιαστικά παραδέχτηκε τα λάθη του.

«Είμαι σε μια καλή στιγμή, έχοντας αφήσει πίσω μου όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Θέλω να είμαι από τους καλύτερους και είμαι σε αυτόν τον δρόμο. Γύρισα σελίδα. Έχω τη στήριξη από τους συμπαίκτες μου για να πετύχω τους στόχους μας, μεταξύ των οποίων είναι και να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Θέλω να είμαι στο EURO, να παίξω στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρέπει να μιλήσω με τα παιδιά μου για όσα συνέβησαν. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν. Με την οικογένειά μου είμαστε ενωμένοι, περάσαμε τα πάντα μαζί. Γνωρίζουν ότι έκανα λάθος και έμαθα από αυτό. Ήταν μια εμπειρία που μου χρησιμεύει ως μάθημα» έλεγε τότε...

Το κορονοπάρτι και η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού

Στην Ελλάδα απασχόλησε πρώτη φορά για εξωαγωνιστικά θέματα τον περασμένο Νοέμβριο. Με την χώρα σε καραντίνα, ο Σεμέδο με άλλους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πήγαν σε κρυφό κορονοπάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού, όπου υπήρχαν αρκετές νεαρές κοπέλες.

Οι αρχές είχαν επιβάλει πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές, με τον Ολυμπιακό να καταδικάζει την συμπεριφορά του Σεμέδο και των δύο συμπαικτών του.

Κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση

Τώρα έρχεται η κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση από μια 17χρονη, την οποία γνώρισε σε μπαρ στον Ωρωπό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, ο Σεμέδο φέρεται να την μέθυσε και να την οδήγησε στο σπίτι του στην Γλυφάδα μαζί με έναν 40χρονο ατζέντη καλλιτεχνών και να την κακοποίησε σεξουαλικά. Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη και θα απολογηθεί στον εισαγγελέα πριν απαγγελθούν κατηγορίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα