Συνελήφθη ο 30χρονος στη Φολέγανδρο: Πετούσε πέτρες και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Συνελήφθη ο 30χρονος στη Φολέγανδρο: Πετούσε πέτρες και απειλούσε να αυτοκτονήσει
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο σύντροφος της άτυχης Γαρυφαλλιάς η οποία βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο, με τον 30χρονο να παραδέχεται το έγκλημα λέγοντας ήταν «η κακιά στιγμή»!

Συνελήφθη ο 30χρονος σύντροφος της Γαρυφαλλιάς που βρέθηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα στη Φολέγανδρο και οι αρχές τον αναζητούσαν για πάνω από 24 ώρες. Τον άντρα, ο οποίος βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εντόπισε κάτοικος της περιοχής που ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 30χρονος, όταν τον πλησίασαν οι άντρες της αστυνομίας και του λιμενικού, αρχικά τους πετούσε πέτρες και απειλούσε να αυτοκτονήσει από τα βράχια που καθόταν. Ύστερα από διαπραγματεύσεις συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο 30χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών είπε «ήταν η κακιά στιγμή», κάτι που φανερώνει την παραδοχή του εγκλήματός του.

Εξ αρχής είχε βρεθεί ένα σακίδιο με την ταυτότητά του μέσα, ενώ οι αστυνομικοί είχαν εντόπισαν στην περιοχή που βρέθηκε η άτυχη κοπέλα, ένα σκουλαρίκι της αλλά και κηλίδες αίματος, ενώ παράλληλα φαίνεται πως έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο. Στοιχεία που δείχνουν πως τα τραγικά γεγονότα έλαβαν χώρα στη στεριά.

Mάρτυρας ανέφερε ότι τον είχε δει να επιχειρεί να μπει σε σπίτι στην περιοχή Αμπέλι, κοντά στην παραλία Λυγαριά όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη. Φορούσε μαγιό είχε τραύματα στην πλάτη και κούτσαινε. Κάτι που έχει επιβεβαιώσει και δεύτερος μάρτυρας αναφορικά με τον τραυματισμό στο πόδι του. Τα τζάμια του σπιτιού βρέθηκαν σπασμένα και κηλίδες αίματος κοντά σε αυτά.