Έγκλημα «βλέπουν» οι αρχές μέσα από τα ευρήματα για τον θάνατο της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Έγκλημα «βλέπουν» οι αρχές μέσα από τα ευρήματα για τον θάνατο της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο
Τα ευρήματα της αστυνομίας και μαρτυρίες οδηγούν στο «έγκλημα» αναφορικά με τον θάνατο της 26χρονης στη Φολέγανδρο, την ώρα που αναζητείται ακόμα ο 30χρονο σύντροφός της.

Σπασμένα τζάμια με κηλίδες αίμα, σημάδια στην πλάτη του 30χρονου που προσπάθησε να μπει σε σπίτι, το κολιέ που φαίνεται πως τραβήχτηκε βίαια από τον λαιμό της Γαρυφαλλιάς. Στοιχεία που οδηγούν τις αρχές στο έγκλημα, αναφορικά με τον θάνατο της 26χρονης στη Φολέγανδρο που βρέθηκε με τα ρούχα της μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος, ενώ παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο.

Στοιχεία που δείχνουν πως τα τραγικά γεγονότα έλαβαν χώρα στη στεριά.

Ο 30χρονος σύντροφός της αναζητείται ακόμα ενώ μάρτυρας ανέφερε ότι τον είδε να επιχειρεί να μπει σε σπίτι στην περιοχή Αμπέλι, κοντά στην παραλία Λυγαριά όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη. Φορούσε μαγιό είχε τραύματα στην πλάτη και κούτσαινε. Κάτι που έχει επιβεβαιώσει και δεύτερος μάρτυρας αναφορικά με τον τραυματισμό στο πόδι του.

Τα τζάμια του σπιτιού βρέθηκαν σπασμένα και κηλίδες αίματος κοντά σε αυτά.