Μυστήριο με τον άντρα με το μαγιό που κούτσαινε στη Φολέγανδρο: Ποια η σχέση του με την άτυχη Γαρυφαλλιά (vid)

Μυστήριο με τον άντρα με το μαγιό που κούτσαινε στη Φολέγανδρο: Ποια η σχέση του με την άτυχη Γαρυφαλλιά (vid)
Σε κατάσταση σοκ είναι η οικογένεια της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρέθηκε πνιγμένη στη Φολέγανδρο, ενώ αναζητείται ο 30χρονος φίλος της.

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της άτυχης Γαρυφαλλιάς, της κοπέλας που βρέθηκε πνιγμένη να επιπλέει, στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Η 26χρονη είχε πάει από την Πελοπόννησο και δη το Βραχάτι μαζί με τον φίλο της για κάμπινγκ στη Φολέγανδρο, ωστόσο βρέθηκε πνιγμένη με τα ρούχα της.

Δίπλα της, βρέθηκε ένα τσαντάκι που είχε την ταυτότητα του 30χρονου φίλου της, ο οποίος και αναζητείται, ενώ το αυτοκίνητό τους ήταν κλειδωμένο και σταματημένο μπροστά από μία χαράδρα.

Τα σενάρια τόσο του ατυχήματος όσο και της εγκληματικής ενέργειας να είναι ανοιχτά και για τα δύο παιδιά.

«Οι γονείς της κοπέλας είναι σε αλλόφρονα κατάσταση. Τα παιδιά είχαν πάει για διακοπές στο νησί και κανείς δεν περίμενε αυτή την τραγική κατάληξη. Αναρωτιόμαστε τι μπορεί να τους συνέβη εκεί. Οι γονείς του αγοριού είναι τρελαμένοι, δεν τον έχουν εντοπίσει ακόμα. Είμαστε πολύ αναστατωμένοι» είπε στο protothema.gr άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον της 26χρονης.

Οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ενώ όλο το νησί έχει επιστρατευθεί για τον εντοπισμό του νεαρού άντρα, ο οποίος δεν έχει βρεθεί ακόμα και αναζητείται.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη νεαρή κοπέλα, μόνη της, να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα σακίδιο από το πορτ-μπαγκάζ και να κατηφορίζει προς τη βραχώδη περιοχή, ενώ ένας άλλος είδε αργά το βράδυ στο νησί έναν άντρα με μαγιό που κούτσαινε.