Ο Τζέιμς Καφετζής απαντά για Μαλέσκου και "Love it": «Αυτοί έκαναν δολοφονία χαρακτήρα, επί πέντε μήνες έριχναν λάσπη» (vid)

Ο Τζέιμς Καφετζής απαντά για Μαλέσκου και "Love it": «Αυτοί έκαναν δολοφονία χαρακτήρα, επί πέντε μήνες έριχναν λάσπη» (vid)
Για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και για τον λόγο που συνέβη, μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» και μεταξύ άλλων απάντησε και για τα όσα είχαν ειπωθεί στο «Love it».

Συγκεκριμένα, όταν ο πρώην παίκτης του Survivor είχε πάει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, είχε υπάρξει έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε εκείνον, την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της για το όσα είχαν πει για εκείνον κατά την διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, σε ερώτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη αν ένιωσε ότι πήραν τα μυαλά του αέρα κι είχε διαφορετική στάση σε σχέση με το Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής είπε: «Ποιες συμπεριφορές; Θεωρείτε ότι ήμουν αγενής εκεί πέρα; Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα έτοιμος να έρθω σε αντιπαράθεση. Έτσι προχώρησε η κουβέντα, μιλήσαμε, τους είπα κάποια επιχειρήματα κι όσα με έχουν πειράξει και μου το αρνήθηκαν. Δεν σηκώθηκα να φύγω, μου είπαν… Αυτοί έκαναν δολοφονία χαρακτήρα. Δεν είναι ότι με έβλεπαν μέσα στο παιχνίδι κι έλεγαν δεν μου άρεσε αυτό που έκανε. Επί πέντε μήνες έριχναν λάσπη. Από την άλλη όταν έρχομαι καλεσμένος σε μία εκπομπή είναι για να πω την άποψή μου, όχι για να πω ευχαριστώ, έχετε δίκιο και τα λέμε...», ανέφερε μεταξύ άλλων.