Ο Καφετζής «καρφώνει» την Μαλέσκου και βοηθά το «Χαμόγελο του Παιδιού» (vid)

Ο Καφετζής «καρφώνει» την Μαλέσκου και βοηθά το «Χαμόγελο του Παιδιού» (vid)
Η φιλανθρωπική δράση του Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του από το Survivor και η δήλωσή του για την εκπομπή "Love it".

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες για το κοινό μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη.

Στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», αποκαλύφθηκε πως ο Τζέιμς κάνει φιλανθρωπίες και μάλιστα θέλει να βοηθήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε πως θα δώσει κάποια πράγματά του από το Survivor, όπως π.χ. την μπλούζα του, την μπαντάνα του, τα παπούτσια του και από τα χρήματα που θα μαζευτούν να δοθούν στα παιδιά ώστε να πάρουν μαγιό, κουβαδάκια για το καλοκαίρι.

«Είναι μια όμορφη σκέψη, όταν μας πήρε και μας το είπε. Φυσικά απαντήσαμε ναι. Γιατί είναι ένας διαφορετικός κόσμος. Επικοινώνησε ο ίδιος και ήθελε φεύγοντας από τα φώτα της δημοσιότητας να μην χαθεί κάποια δυνατότητα που έχει να βοηθήσει στο Χαμόγελο του Παιδιού», ανέφερε ο πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος.

Νέο «άδειασμα» στην Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Τζέιμς Καφετζής δίνει συνέχεια στην «κόντρα» του με την Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την επεισοδιακή εμφάνισή του στην εκπομπή της, όπου «κάρφωσε» την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας τη ότι «έκοβε» πολλά στο μοντάζ, από όσα έλεγε και άλλαζε το νόημα των λεγομένων του. Παράλληλα είχε αναφέρει πως και στην εκπομπή «Love it» δεν είχαν μιλήσει και με τα… καλύτερα λόγια γι’ αυτόν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την εκπομπή, έδωσε την δική της έμμεση απάντηση, χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του Τζέιμς.

«Έχω υπογράψει, γι’ αυτό πήγα»

Το πρωί της Παρασκευής (4/6) ο Τζέιμς, μιλώντας στο Open αποκάλυψε το λόγο που βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ενώ όπως φάνηκε, ήταν κάτι που δεν ήθελε.

«Έχω υπογράψει για αυτό πήγα στην εκπομπή. Με πιάσατε απροετοίμαστο. Γνώρισα χθες τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, πήγα να κάνω ένα μοριακό τεστ. Ούτε εκείνη το περίμενε ότι θα αποχωρούσε. Έρχεται την Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά.