Το «καρφί» της Μαλέσκου για το σκηνικό με τον Τζέιμς: «Προσοχή  στην απότομη προσγείωση» (vid)

 Το «καρφί» της Μαλέσκου για το σκηνικό με τον Τζέιμς: «Προσοχή  στην απότομη προσγείωση» (vid)
Την δική της απάντηση για τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό «Love it» με τον James Καφετζή έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί από την χθεσινή παρουσία του James Καφετζή στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Ο πρώην παίκτης του Survivor εξέφρασε την ενόχλησή του από την στάση της συγκεκριμένης εκπομπής προς το πρόσωπό του όταν βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, στο τέλος έφυγε άρον άρον από την εκπομπή κάτι που αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού. Σήμερα, κατά την διάρκεια της εκπομπή της, η Ιωάννα Μαλέσκου, χωρίς να αναφερθεί στον James, αλλά φωτογραφίζοντας τον, δήλωσε σε ανύποπτο χρόνο τα εξής: «Δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πάντοτε έτσι ήμουν… Μέσα σε όλο αυτό με το πόσο φτασμένος και καταξιωμένος είναι κάποιος, το πιο σημαντικό ό,τι και αν κάνουμε είναι να παραμένουμε ταπεινοί.

Ακόμη κι αν αισθανόμαστε πως είμαστε στο πικ της δόξας μας ή της επιτυχίας μας. Και αυτό ας το κρατήσουμε όλοι και όλες καλά στο μυαλό μας, γιατί όλα είναι τόσο ευμετάβλητα και αλλάζουν σε μια στιγμή, που καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι για να μην έχουμε μια απότομη μετάβαση και προσγείωση».

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του James στην χθεσινή εκπομπή υπήρξε έντονη αμηχανία, αλλά και ένταση, με τον πρώην παίκτη του Survivor να εκφράζει την ενόχλησή του για κάποια σχόλια που είχαν γίνει προς το πρόσωπό του, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίον η παραγωγή τον παρουσίασε στο μοντάζ. «Είδα υλικό. Και είδα πώς βγάζατε εμπάθεια στο πρόσωπό μου. Για αυτό και η οικογένειά μου ενοχλήθηκε. Στεναχωρήθηκε και σταμάτησε να σας παρακολουθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.