Μαλέσκου σε James: «Είσαι άδικος απέναντί μου, δεν μπορείς ούτε λεπτό, κοιτάς την ώρα να φύγεις» (vid)

Μαλέσκου σε James: «Είσαι άδικος απέναντί μου, δεν μπορείς ούτε λεπτό, κοιτάς την ώρα να φύγεις» (vid)
Ο James Καφετζής εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και το κλίμα ήταν αμήχανο, με τον πρώην παίκτη του Survivor να εκφράζει τα παράπονά του.

Η στιγμή που περίμεναν όλοι μετά την αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor. Ο Ροδίτης βρέθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και εξέφρασε τα παράπονά του τόσο στην ίδια όσο και στο πάνελ για τα όσα σχόλιαζαν προς το πρόσωπό του, το διάστημα που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο James αναφέρθηκε στην κριτική που του ασκήθηκε από τις εκπομπές και δήλωσε πως δεν παρακολουθεί το Survivor. Μάλιστα, κατηγόρησε την παραγωγή ότι «έκοβε» πολλά πράγματα στο μοντάζ, με αποτέλεσμα να αλλάζει το νόημα των όσων έλεγε.

«Τότε για τον Παππά, όπου εστιάσατε περισσότερο στο εάν έχει σχέση με την Άννα Μαρία και όχι σε αυτά που λέει που είναι σεξιστικά, για μένα αυτό είναι λάθος. Έχω δει επίσης και άλλα που εγώ και ο Νίκος προωθούμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλάει για την πραγματική φιλία του Νίκου και του Τζέιμς και εσείς είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου, η κυρία Μάρτζυ το είπε. Και ο κύριος Βασίλης είχε πει για τον Νίκο ότι είχε κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα…

Αυτά τα έβλεπε η οικογένειά μου και ήταν πιο δύσκολο γι’ αυτούς παρά για εμένα. Η οικογένεια μου στεναχωριόταν και σταμάτησε να βλέπει την εκπομπή σας γιατί για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη απέναντι σε εμένα. Όταν βγήκα μου έστελναν μηνύματα “δες αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή”», είπε ο James.

«Αισθάνομαι ότι είσαι άδικος και λάθος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά επειδή βλέπω ότι κοιτάς το ρολόι σου ή κοιτάς την ώρα για να φύγεις, θέλω να σου πω ότι με στεναχώρησες πάρα πολύ», είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μόλις η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκλήρωσε όσα είχε να πει, ο James Καφετζής την ευχαρίστησε και σηκώθηκε κι έφυγε, με την παρουσιάστρια να λέει: «παιδιά, φεύγει, δεν μπορεί λεπτό».

Δείτε το βίντεο μετά το 6:00