To best of του Τριαντάφυλλου στο Survivor: Από την τούμπα του Ταρζάν στον... ελκυστικό κορσέ (vids)

To best of του Τριαντάφυλλου στο Survivor: Από την τούμπα του Ταρζάν στον... ελκυστικό κορσέ (vids)
Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor την ενδέκατη φορά που βγήκε υποψήφιος και το Gazzetta θυμάται τις 11 κορυφαίες στιγμές του στο παιχνίδι.

Το φετινό Survivor σημαδεύτηκε από τον Τριαντάφυλλο. Ο γνωστός τραγουδιστής αν μη τι άλλο θεωρείται ο μεγάλος νικητής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, όχι μόνο λόγω του χρηματικού ποσού που έβαλε στον λογαριασμό του, αλλά κυρίως λόγω της αγάπης που έλαβε από τον κόσμο.

Ο κόσμος τον στήριξε δέκα φορές παρότι ήταν αδύναμος αγωνιστικά και συχνά πυκνά ήταν το επίκεντρο εντάσεων και τσακωμών στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Την 11η φορά όμως, ο κόσμος αποφάσισε να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Άλλωστε, όπως είχε πει κι αυτός, παρόλο που απολάμβανε κάθε στιγμή του παιχνιδιού και θεωρούσε το Survivor «μεγάλο πανεπιστήμιο», είχε κουραστεί και ήθελε πολύ να επιστρέψει στην γυναίκα του και το παιδί του.

Το Gazzetta θυμάται τις 11 καλύτερες στιγμές που τον σημάδεψαν στο Survivor

Ο Τριαντάφυλλος «Χριστός»

Από τις πρώτες κορυφαίες στιγμές του Τριαντάφυλλου ήταν όταν κατάφερε να κατέβει μια τσουλήθρα με νερό όρθιος! Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε viral και το twitter είχε πάρει... φωτιά. Κάποιοι μάλιστα έγραψαν: «Ο Τριαντάφυλλος και ο Χριστός, οι μόνοι που κατάφεραν να περπατήσουν στο νερό».

Ο Βαλεντίνος Τριαντάφυλλος και τα περίεργα παιχνίδια στο δάσος

Ένα μήνυμα με πολλά... υπονοούμενα έστειλε ο Τριαντάφυλλος στη σύζυγό του, στις ευχές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. «Παιδιά να περάσετε ωραία με αυτούς που αγαπάτε. Σκεφτείτε κάτι ωραίο εκεί στο σπίτι ή όπου είστε. Δήμητρά μου κι εγώ θα σε σκεφτώ. Ίσως σκεφτώ κάτι πονηρό σήμερα. Θα πάω στη ζούγκλα να κρυφτώ προς τα μέσα και ίσως κάνω κάτι περίεργο σήμερα για σένα μόνο Δήμητρά μου. Μου λείπεις πάρα πολύ, μου λείπει όλο το... στυλ σου και ξέρεις πολύ καλά πιο πολύ τι μου λείπει... Όταν έρθω, που δεν ξέρω πότε θα έρθω, ετοιμάσου απλά...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τριαντάφυλλος Ταρζάν

«Είναι καμιά φορά εκεί που κάθεσαι και σε τρώει ο ποπός σου να κάνεις καμιά ανοησία, καμιά τσαχπινιά, ε αυτό έπιασε και εμένα και πήγα να κάνω τον Ταρζάν. Έτσι μου ήρθε τώρα εδώ στην ζούγκλα να κάνω τον Ταρζάν. Όσοι μας βλέπετε, μην το δοκιμάσετε, αυτό είναι πολύ επικίνδυνο», είπε ο Τριαντάφυλλος πριν επιχειρήσει να κρεμαστεί από το κλαδί. Η συνέχεια τον βρήκε να προσγειώνεται στο έδαφος...

Ο τραυματισμός από τον Πάνο Καλλίδη

Οι κόκκινοι και οι μπλε ήρθαν αντιμέτωποι σε ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν σώμα με σώμα. Ο κάθε παίκτης έπρεπε να σπρώξει τον άλλον και να τον ρίξει κάτω κρατώντας μαξιλάρια. Στο πρώτο αγωνιστικό δίδυμο, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε απέναντι στον Καλλίδη, ωστόσο, ο αγώνας τους έληξε άδοξα λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να διακόψουν, καθώς ο Καλλίδης τον χτύπησε κατά λάθος στον λαιμό. Όλοι όμως σχολίασαν και γέλασαν την υπερβολική αντίδρασή του.

Τραυματισμός στο κεφάλι και... κολάρο

Οι αναμετρήσεις με τον Πάνο Καλλίδη φαίνεται ότι δεν του πήγαιναν. Σε έναν στίβο μάχης, ο Τριαντάφυλλος δεν υπολόγισε να σκύψει όσο έπρεπε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του σε ένα ξύλο. Ο τραγουδιστής έπεσε στο έδαφος και αποχώρησε. Λίγο αργότερα επέστρεψε στην παραλία με κολάρο.

Η τούμπα στην καλύβα

Ένα βράδυ ενώ όλοι κοιμόντουσαν στην καλύβα ο Τριαντάφυλλος ξύπνησε καθώς ήθελε να πάει... τουαλέτα. Σηκώθηκε σιγά σιγά, έβγαλε τη φόρμα του, ωστόσο δεν υπολόγισε τα πόδια της Ελένης, παραπάτησε και προσγειώθηκε στο έδαφος. Η Ελένη ήταν μερικές ώρες στο νησί και ο Τριαντάφυλλος δεν θυμόταν ότι κοιμόταν δίπλα του.

Ο Τριαντάφυλλος με... κορσέ!

Ακόμα ένας τραυματισμός για τον Τριαντάφυλλο. Αυτή τη φορά στη μέση, ένας τραυματισμός που όπως είδαμε τον ταλαιπώρησε ως το τέλος. Ήταν η περίοδος που διαμαρτυρόταν ότι πονούσε με αποτέλεσμα να δέχεται τα πυρά από τους υπόλοιπους παίκτες ότι το κάνει ψέματα. Έπειτα από μια επίσκεψή στους... μεγαλογιατρούς (όπως τους είπε) επέστρεψε με ορθοπεδική ζώνη στη μέση που παρέπεμπε σε κορσέ. Η εμφάνισή του όπως είναι φυσικό ξεσήκωσε όλη την παραλία.

Με το... πόδι!

Ο Τριαντάφυλλος είχε δεχθεί πολλές επιθέσεις από την κόκκινη ομάδα ότι προσποιούταν τον τραυματία και ότι ήταν ο χειρότερος παίκτης. Τα ειρωνικά σχόλια του συμπαίκτη του στην κόκκινη ομάδα Κώστα Παπαδόπουλου, ξύπνησαν τον εγωισμό του και πριν από ένα αγώνισμα τον προκάλεσε σε ένα 100άρι. Ο Τριαντάφυλλος έκοψε πρώτος το νήμα και η αντίδρασή του ήταν επική. «Με το πόδι... έτσι με το πόδι» είπε δείχνοντας το τραυματισμένο του πόδι.

Τα πιστόλια του Ντάφι

Ένας από τους λόγους που ο Τριαντάφυλλος έγινε αγαπητός στο κοινό ήταν οι επικοί πανηγυρισμοί του. Σε κάθε του νίκη έκανε σαν μικρό παιδί. Κάθε φορά που κέρδιζε τον αντίπαλό του έβγαζε τα πιστόλια του και «πυροβολούσε» τους συμπαίκτες του και αυτοί έπεφταν κάτω. Μάλιστα, πολλές φορές ήταν αυτοί που τον προέτρεπαν να τους «πυροβολήσει».

Ο Ντάφι Τσαν

Σε μια διαμάχη του με τον Κώστα Παπαδόπουλο σε συμβούλιο του νησιού, ο Τριαντάφυλλος έξαλλος με όσα άκουσε να του καταλογίζει έγινε... Τσάκι Τσάν, ή μάλλον Ντάφι Τσαν. Μάλιστα, αποφάσισε να κάνει και εντατικά μαθήματα με τη Μαριαλένα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είδαμε να παλεύει στην καλύβα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Έσπασε τα ρολόγια

Από τις καλύτερες στιγμές του στο Survivor ήταν όταν κλήθηκε στο πάρτι της Ένωσης να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να τραγουδάει. Ο Ντάφι πήρε το μικρόφωνο και είπε την μεγάλη του επιτυχία του «Σπάω τα ρολόγια» ξεσηκώνοντας τους πάντες. Ο ίδιος χαμός επικράτησε και στο έπαθλο με το καταμαράν, όπου ο τραγουδιστής χάρισε την επιτυχία του ξανά στους φίλους του.