Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το Survivor, η ενδέκατη φορά ήταν και η «φαρμακερή» (vid)

Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το Survivor, η ενδέκατη φορά ήταν και η «φαρμακερή» (vid)
Ο Τριαντάφυλλος είχε πολλές διαφωνίες με κάποιους συμπαίκτες του στο Survivor, αλλά και πολλές επικές στιγμές.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν για ενδέκατη φορά προτεινόμενος στο Survivor και όπως αποδείχτηκε ήταν και η «φαρμακερή», αφού τελικά αποχώρησε.

Όπως ο ίδιος είπε στο συμβούλιο του νησιού, λίγο πριν την αποχώρησή του, είτε έμενε, είτε έφευγε θα είχε το ίδιο συναίσθημα.

Αφού αν έμενε θα συνέχιζε το «ταξίδι» του στο Survivor, ενώ αν έφευγε θα γυρνούσε στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί για τις αμοιβές των παικτών, ο τραγουδιστής θα επιστρέψει κατά 130.000 ευρώ πλουσιότερος, αποτελώντας έτσι τον πιο καλοπληρωμένο Survivor, στο φετινό ριάλιτι.

Έτσι, τελικά, είναι ο παίκτης που παίρνει τον δρόμο της επιστροφής, αλλά και εκείνος που είχε πολλές επικές στιγμές κατά την παραμονή του στο ριάλιτι.

Στην αρχή όλοι γελούσαν με τον τρόπο αγωνιζόταν, ενώ στην συνέχεια είχε τις πιο χαμηλές επιδόσεις.

«Είμαι ο πιο ανάξιος εδώ μέσα», είχε δηλώσει ο ίδιος στον Γιώργο Λιανό, όταν για ακόμη μία φορά έγινε η αιτία να χάσει η ομάδα του και μάλιστα είχε πει πολλές φορές ότι θα αποχωρήσει εξαιτίας αυτού. «Κάνω κακό στην ομάδα μου», έλεγε συνέχεια.

Ο τραυματισμός και η αδυναμία να αγωνιστεί

Ένας τραυματισμός στο ισχίο του, ήταν αυτό που συνήθως -σύμφωνα με τον ίδιο- δεν τον άφηνε να αγωνιστεί, αν και κάποιες φορές οι γιατροί του έδιναν την άδεια να συμμετέχει κανονικά στα αγωνίσματα.

Βέβαια ότι δεν αγωνιζόταν, ενώ είχε την άδεια των γιατρών, εξόργιζε κάποιους συμπαίκτες του.

Η διαμάχη με τον «Κόρο»

Η συμβίωση με τον Κόρομι στο Survivor ήταν δύσκολη για τον ίδιο, αφού είχαν αρκετές φορές έντονες λογομαχίες.

Άλλωστε ο Κόρομι είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, όταν είχε αρνηθεί να δώσει στον Τριαντάφυλλο να φάει από τα ψάρια που είχε πιάσει.

«Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κάποια στιγμή τον είχε χαρακτηρίσει καραγκιόζη, επειδή έχαναν τα έπαθλα εξαιτίας του.

«Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει να είναι εδώ. Είναι άλλος όταν κλείνουν τα φώτα κι άλλος όταν γράφουν οι κάμερες. Φαίνεται άγγελος αλλά μόνο άγγελος δεν είναι. Πεινάμε, τρώω καρύδα που έχω δυσανεξία. Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη. Υποτίθεται ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι αξιοκρατικό. Δεν γίνεται αυτό; Πόσο άλλο;» είχε πει στην κάμερα.

Το φιλί με τον Μπόγδανο

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν ήταν εξ’ αρχής φίλος με τον «Ντάφυ», όμως σε ένα αγώνισμα χάρηκε τόσο πολύ που κέρδισε, που φιλήθηκαν στο στόμα. Φυσικά το στιγμιότυπο είχε γίνει viral και το twitter είχε κάνει «πάρτι».

«Σπάω τα ρολόγια»

Πέρα από τις διαμάχες και τις διαφωνίες είχε και πολύ ωραίες στιγμές με τους συμπαίκτες του. Όπως τότε στο πάρτι της «ένωσης» που χόρεψαν και πέρασαν όμορφα, με τον Τριαντάφυλλο να ερμηνεύει τις επιτυχίες του όπως το «σπάω τα ρολόγια».

Η αποχώρηση και τα κλάματα

Στο συμβούλιο της Δευτέρας (31/5) η ψηφοφορία έδειξε για ενδέκατη φορά υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο ενώ η Καρολίνα Καλύβα, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε τον Σάκη Κατσούλη, δημιουργώντας αρκετές εντάσεις.

Στο συμβούλιο της Τρίτης (1/6) τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ την ατομική ασυλία αυτήν την φορά κατοχύρωσε ο Σάκης Κατσούλης, που έθεσε ως τέταρτη υποψήφια την Καρολίνα Καλύβα.

Στην αποχώρηση του Τριαντάφυλλου η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα, ενώ εκείνος είπε πως δεν λυπάται αφού θα πάει στην γυναίκα και το παιδί του.