«Βουίζει» ο τόπος πως φεύγει ο Τριαντάφυλλος από το Survivor με γεμάτες... τσέπες (vid)

«Βουίζει» ο τόπος πως φεύγει ο Τριαντάφυλλος από το Survivor με γεμάτες... τσέπες (vid)
Από το πρωί κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία που θέλει τον Τριαντάφυλλο να αποχωρεί από το Survivor.

Ημέρα αποχώρησης η σημερινή από το Survivor και από το πρωί έχει ξεσπάσει έντονα φημολογία πως ο παίκτης που θα μαζέψει τα... πράγματά του από τον Άγιο Δομίνικο, θα είναι ο Τριαντάφυλλος.

Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να έχει βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση 11 φορές και πλέον να έχει γίνει συνήθεια η παραμονή του στο reality επιβίωσης, όμως φαίνεται οτι 12η φορά δεν θα υπάρξει.

Μάλιστα, η πληροφορία αυτή ειπώθηκε και στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ενώ υπάρχει μεγάλη αναπαραγωγή της και στα social media.

Μυθικά λεφτά

Αν τελικά επιβεβαιωθεί οτι ο Τριαντάφυλλος όντως αποχωρεί από το Survivor, τότε αυτό δεν αναμένεται να τον... χαλάσει ιδιαίτερα, καθώς θα έχει βάλει ένα σεβαστό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με την συμφωνία που είχε κάνει και το bonus για την παράταση του παιχνιδιού, ο γνωστός τραγουδιστής θα λάβει περίπου 130.000.

Περισσότερα δηλαδή από το έπαθλο του νικητή, ενώ μέσω του παιχνιδιού ανέβασε και πάλι τις... μετοχές του στις νυχτερινές πίστες, καθώς υπάρχουν προτάσεις για πολλές εμφανίσεις.